Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oktoberfest 30.09.22

"Ronald Schnipfelgruber Tyrolerkapelle" står på scenen og vil sørge for god stemning. Sammen sitter vi skulder mot skulder på langbordene mens vi hygger oss med mat og godt drikke.

  • Periode for opphold:

    30. sep 2022 - 30. sep 2022

  • Bookingperiode:

    6. sep 2022 - 30. sep 2022

Priser

VIP bord til 8 Kr 1495,- pr. person

Billett med buffet Kr 795,- pr. person

Kun billett til 8 Kr 300,- pr. person

Kun billett Kr 350,- pr. person

Bli med på tidenes Oktoberfest!

30. september står det legendariske tyrolerorkesteret; Ronald Schnipfelgruber Tyrolerkapellet på scenen og sørger for en kveld du sent vil glemme! Diamantsalen er pyntet i ekte tysk Oktoberfest-stil med benker og langbord. Nærmest scenen har vi rigget til et VIP-område med egen bar og egne servitører. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, så sørg for å være tidlig ute for å sikre deg plass her!

 

VIP PAKKE | Kr 1495,- pr. person

VIP bord til 8 personer inkl. billetter, 32 bonger, Oktoberfestbuffet, som består av svineknoker, grillet kylling, tysk wurst, sauerkraut, potetsalater, pretzel, Apfelstrudel og annet naturlig tilbehør. Det vil selvsagt også serveres vegetaralternativ. Maten står fremme fra kl. 18.00 - 20.00. | VIP Zone, egen bar og flotte servitører.
Book VIP bord her 

PAKKE MED MAT | Kr 795,- pr. person

Billetter og Oktoberfestbuffet som består av svineknoker, grillet kylling, tysk wurst, sauerkraut, potetsalater, pretzel, Apfelstrudel og annet naturlig tilbehør. Det vil selvsagt også serveres vegetaralternativ. Maten står fremme fra kl. 18.00 - 20.00. | Første mann til mølla, eller book for 8 og ha bordet for dere selv. 
Book billetter med buffet her. 

KUN BILLETT | Kr 300 / 350,- 

Du kan booke billetter enkeltvis, eller til 8 personer. Dersom du booker/reserverer til 8 personer, reserverer vi bordet i ditt navn.  Da er prisen kr 300,- pr. person. Dersom du booker for mindre enn 8 personer, er kr 350,- pr. person. 
Book kun billett her. 

 

Ronald Schnipfelgrüber Tyrolerkapelle

Orkesteret, med Dag Solheim i spissen, har spilt på Oktoberfest rundt i hele landet siden 1985. Over en halv million gjester er blitt underholdt. De siste 20 årene har orkesteret, som består av 9  personer, vært en attraksjon for tusenvis av feststemte i hovedstaden, først på Chateau Neuf og de siste årene på Youngstorget. Orkesteret har spilt for Prinsen av Bayern på hans slott i Kaltenberg og det har deltatt i TV-programmer med Ylvis Brødrene live fra Folketeateret, med Eric Heiden på CBS i USA under OL på Lillehammer, i Rondo på NRK og i God morgen Norge på TV2. Repertoaret er tyske populærlåter, drikkeviser, norske og internasjonale hits. Låter som folk i alle aldere kjenner og hvor partyfaktoren er meget høy.

Aldersgrense 20 år, alle rettigheter. 
Åpningstid kl. 17.30 - 01.30 (dørene åpner kl. 17.30)
Buffet står fremme fra kl. 18.00 - 20.00

AFTERWORK
Ønsker du som firma og bestille mange plasser, ta kontaktt på booking.fredrikstad@choice.no 

Overnatting
Dersom du ønsker rom - kan du trykke på knappen under. Da vil du få et godt tilbud på rom den kvelden. 

Send forespørsel
2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.