Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Landstreff Fredriksten

Det sikreste vårtegner er når RUSSEN kommer til by'n og vi elsker det! Vi gjør det enkelt og tilbyr dere rom og frokost. Hotellet ligger 3 minuter unna buss og 7 minutter unna tog. VELKOMMEN!

  • Periode for opphold:

    21. apr 2023 - 23. apr 2023

    Min. 2 netter

  • Bookingperiode:

    2. jan 2023 - 21. apr 2023

21. - 23. APRIL 2023

Landstreff Fredriksten er på historiske Fredriksten Festning i Halden. Dette er et fantastisk og unikt sted for å arrangere et av landets største russefestivaler med over 10.000 deltakere, 140 russebusser og mange hundre vans. I disse idylliske omgivelsene samles flere tusen festglade russ som endelig skal feire avslutningen på 13. års skolegang. I 2022 utvides hele festivalområdet slik at det blir plass til flere russ, busser og vans, og fasilitetene blir flere med to scener, ulike overnattingsmuligheter og aktiviteter. LF23 blir det største og mest innholdsrike arrangementet i Landstreff Fredriksten sin historie. Så når løvet springer ut og vårsola titter frem, så skal vi være klare til å ta i mot russ fra hele landet og legge til rette for at alle gjester får en opplevelsesrik og minneverdig opplevelse med seg på veien videre. All info om selve Landstreffet finner du her
QUALITY HOTEL FREDERIKSTAD
Det sikreste vårtegnet er er russen kommer til by'n! Vi gleder oss til å ta dere i mot. Det er viktig at du leser all info her, så du vet hva som gjelder når du booker hotellrom hos oss.

Prisen for for 2 døgn NOK er:
Enkeltrom      2490,- for 1 pers. (Pris for 1 døgn 1245,-)
Dobbeltrom    4980,- for 2 pers. (Pris for 1 døgn 2490,-)
Tresengsrom  7490,- for 3 pers. (Pris for 1 døgn 3745,-)
Firesengsrom 9960,- for 4 pers. (Pris for 1 døgn 4980,-)
Du må bo minimum 2 døgn for å kunne få denne prisen. Prisen inkluderer rom og frokost. 

VIKTIG INFO! 
Det er IKKE inkludert busstransport fra Quality Hotel Fredrikstad til Fredriksten Festning i Halden. Hotellet ligger 3 minutter fra busstasjon og 7 minutter fra togstasjon. Sjekk avganger på VY sin app/nettside. 

Inkludert

  • Rom og frokost
Vilkår og betingelser

Du må booke minimum to netter for å kunne få denne prisen. Det er IKKE inkludert busstransport fra Quality Hotel Fredrikstad til Fredriksten Festning i Halden.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.