Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Kvinner i Fokus

Fredag 27. januar samler vi fantastiske damer på scenen, for å snakke om kvinnekroppen. Da trenger vi fantastiske damer i salen. Vi inviterer til en kveld med tapas, godt innhold og underholdning. Ta med jentegjengen din. Book plass nå!

  • Bookingperiode:

    9. nov 2022 - 26. jan 2023

Priser

Kr 595,- Inngang + Tapas

Kr 595,- pr. person i dobbeltrom

Kr 1090,- pr. enkeltrom

Ta med gjengen din!

Fredag 27. januar samler vi flotte damer på scenen og i kulissene. Vi vil at alle damer, 40+ skal ta turen til Quality Hotel Fredrikstad, for å ha en hyggelig kveld sammen. Vi åpner baren. Vi serverer tapas. Vi byr på godt innhold - fra innerst til ytterst. Ta med deg jentegjengen din og book nå! 

 

Program for kvelden:
Kl. 17.00 - Arrangementet starter i Lobbybar
Kl. 18.30 - Dørene til salen åpner 
Kl. 19.00 - 22.00 - Program på scenen
Kl. 22.00 - DJ og god steming 

 

Hvordan booke plass? 

Send mail til booking.fredrikstad@choice.no  med navn, mobilnummer og antall. 
Betal på VIPPS #521222  //  Du vil få bekreftet at din booking er ok. 

 

Hvem vil gi oss innhold denne kvelden? 
 

Ann-Kristin Stokke er partner og Head of Education i Skintific AS. Hun er Cidesco-utdannet hudterapeut med 30 års erfaring og er lidenskapelig opptatt av hudhelse og ingredienser. Som aromaterapeut og ernæringsnerd, har hun en 360 tilnærming til hvordan optimalisere hudhelsen gjennom generell helse, livsstil, stressmestring og kosthold, da dette er nøkkelfaktorer for å bygge opp huden innenfra. 

Som fagperson er hun også mye brukt i ulike medier som Dagbladet, KK og Melk & Honning. I tillegg til å holde kurs på Skintific Academy, er hun en etterspurt foredragsholder på konferanser og events. Hun er hudhelseguruen til influencere og artister som Maria Mena, Marion Ravn, Annijor m fl.

 

Siv Nyborg Bohman har vært i treningsbransjen i over 20 år. Hun er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og er gruppetreningsinstruktør i de fleste konsepter. Hun jobber ut fra at trening og livskvalitet henger sammen. Regelmessig trening er viktig for alle og påvirker både fysisk og psykisk helse. Det er ikke så mye som skal til for å få stor helsemessig gevinst.

 

Martine Hammervold-Austinat er salgs- og markedsutvikler i Skintific og fagansvarlig for Jane iredale. Hun har mer enn 10 års erfaring med mineralbasert makeup, gode teknikker for alle aldre og hudtyper. Hennes tilnærming til makeup er at det skal være funksjonelt, forståelig, gøy og ikke minst, en forlengelse av hudpleien med ingredienser som både pleier og beskytter. 

 

Ingvild Halberg er utdannet lege ved universitetet i Oslo, og ble ferdig i 2002, siden har hun stort sett jobbet med kvinnehelse og har tatt sin spesialisering i gynekologi og obstetrikk ved sykehuset Østfold. Hun har i flere år jobbet som privat praktiserende gynekolog ved Embla Helse, i tillegg til stilling som overlege ved kvinneklinikken på Kalnes.

Ingvild har opparbeidet seg en bred erfaring innen kvinnehelse og brenner for at kvinner i alle aldre skal ha et så godt kvinneliv som mulig.  Et rikt og fullverdig kvinneliv er ikke over selv om man har passert middagshøyden, og som gynekolog møter hun mange kvinner i denne fasen av livet.  Ingvild mener det er spesielt viktig å ta helsegrep i denne fasen både for å få en god livskvalitet, men også for å forebygge senere aldersrelaterte sykdommer.


June Thalberg og Ragnhild Nødtvedt

Hvorfor rammer overgangsalder noen kvinner hardt og andre kvinner skånsomt?
Et foredrag med sexologene og familieterapautene June Thalberg og Ragnhild Nødtveidt hvor fokuset vil være kvinner, seksualitet og overgangsalder.

 

UTSTILLERE

Vi åpner opp for at alle som vil, kan promotere egen butikk. Kunden må være damer 40+. Du må være en som driver selv og ønsker å vise deg frem for alle de flotte damene som kommer. Ta kontakt på booking.fredrikstad@choice.no om du vil vise deg frem. 

 

Anita designs er en liten lokal gründerbedrift som i hovedsak lager personlige smykker og motesmykker i ekte sølv. Anita har alltid vært og opptatt av fine tekster, gode budskap og samtidig vært passe smykkegal. Så, ideén startet da med å lage sølvsmykker med personlig budskap (tekst). Som et lykkesmykke.

Drømmen var, og er, å få være kreativ og kunne lage smykker som tilpasses den som skal bruke det. Utvalget har gradvis økt og i dag tilbyr Anita designs flere ulike type smykker, ørepynt, armbånd, ankelsmykker, ringer, nøkkelringer og enda mye mer. Målet har hele tiden vært å lage hverdagssmykker i ekte sølv som er i daglig bruk. Smykker som ikke skal ligge i et smykkeskrin. 

 

NINA's ligger i hjertet av Fredrikstad.
Drømmen om å drive en klesbutikk var der helt siden tenårene. Veien dit har har vært lang og kronglete. Først som frisørlærling i en av byens frisører. Deretter 11 år i blomsterbutikk før turen kom til Cubus i Storbyen og senere til Torvbyen. Først som butikkassistent og dernest dekoratør. Så ble det noen butikkleder jobber i Voice of Europ og Vivikes. Felles for alt, har vært farger og trender som blir satt sammen for et moteriktig bilde.


Så for 13 år siden fikk hun se et tomt lokale i gågaten som ville passe drømmen.
Det ble en liten nisjebutikk på 48 kvadrat som serverer motebevisste kvinnerklær.
Hvor kvinner får tett oppfølging fra prøverommet. Service har vært Nina’s  mantra helt fra begynnelsen. Nina har ikoniske leverandører fra blant annet Danmark og Tyskland. Nina fikk tidlig gode leverandører på bukser og dette gjorde at Nina satset på å bli god på bukser.

 

BOOKING AV "KVINNER I FOKUS" 
Send mail til booking.fredrikstad@choice.no  med navn, mobilnummer og antall. 
Betal på VIPPS #521222  // Du vil få bekreftet at din booking er ok. 

Overnatting
Ønsker du rom kan du trykke på SEND FORESPØRSEL knappen under, eller bare legge det til når du sender mail til booking. 

JENTEKVELD

  • Tapas + billett | kr 595,- pr. person
  • Pr. person i dobbeltrom | kr 595,-
  • Enkeltrom | kr 1090,-
Send forespørsel
2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.