Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Kvinner i Fokus

Hold av fredag 27. januar. Vi samler fantastiske damer på scenen, for å snakke om kvinnekroppen. Da trenger vi fantastiske damer i salen. Vi inviterer til en kveld med tapas, godt innhold og underholdning. Ta med jentegjengen din. Book plass nå!

  • Bookingperiode:

    9. nov 2022 - 26. jan 2023

Priser

Kr 595,- Inngang + Tapas

Kr 595,- pr. person i dobbeltrom

Kr 1090,- pr. enkeltrom

Ta med gjengen din!

Hold av 27. januar 2023. Da samler vi flotte damer på scenen og i kulissene. Vi vil at alle damer, 40+ skal ta turen til Quality Hotel Fredrikstad, for å ha en hyggelig kveld sammen. Vi åpner baren. Vi serverer tapas. Vi byr på godt innhold - fra innerst til ytterst. Ta med deg jentegjengen din - og hold av 27. januar.

 

Program for kvelden:
Kl. 17.00 - baren åpner
Kl. 18.30 - dørene til salen åpner
Kl. 19.00 - 22.00 - Program på scenen
Kl. 22.00 - DJ og god steming 

 

Dette er noen av de som vil gi dere innhold fra scenen denne kvelden. 
 

Ann-Kristin Stokke er partner og Head of Education i Skintific AS. Hun er Cidesco-utdannet hudterapeut med 30 års erfaring og er lidenskapelig opptatt av hudhelse og ingredienser. Som aromaterapeut og ernæringsnerd, har hun en 360 tilnærming til hvordan optimalisere hudhelsen gjennom generell helse, livsstil, stressmestring og kosthold, da dette er nøkkelfaktorer for å bygge opp huden innenfra. 

Som fagperson er hun også mye brukt i ulike medier som Dagbladet, KK og Melk & Honning. I tillegg til å holde kurs på Skintific Academy, er hun en etterspurt foredragsholder på konferanser og events. Hun er hudhelseguruen til influencere og artister som Maria Mena, Marion Ravn, Annijor m fl.

 

Siv Nyborg Bohman har vært i treningsbransjen i over 20 år. Hun er utdannet personlig trener, rehabiliteringstrener og er gruppetreningsinstruktør i de fleste konsepter. Hun jobber ut fra at trening og livskvalitet henger sammen. Regelmessig trening er viktig for alle og påvirker både fysisk og psykisk helse. Det er ikke så mye som skal til for å få stor helsemessig gevinst.

 

Martine Hammervold-Austinat er salgs- og markedsutvikler i Skintific og fagansvarlig for Jane iredale. Hun har mer enn 10 års erfaring med mineralbasert makeup, gode teknikker for alle aldre og hudtyper. Hennes tilnærming til makeup er at det skal være funksjonelt, forståelig, gøy og ikke minst, en forlengelse av hudpleien med ingredienser som både pleier og beskytter. 

 

Ingvild Halberg er utdannet lege ved universitetet i Oslo, og ble ferdig i 2002, siden har hun stort sett jobbet med kvinnehelse og har tatt sin spesialisering i gynekologi og obstetrikk ved sykehuset Østfold. Hun har i flere år jobbet som privat praktiserende gynekolog ved Embla Helse, i tillegg til stilling som overlege ved kvinneklinikken på Kalnes.

Ingvild har opparbeidet seg en bred erfaring innen kvinnehelse og brenner for at kvinner i alle aldre skal ha et så godt kvinneliv som mulig.  Et rikt og fullverdig kvinneliv er ikke over selv om man har passert middagshøyden, og som gynekolog møter hun mange kvinner i denne fasen av livet.  Ingvild mener det er spesielt viktig å ta helsegrep i denne fasen både for å få en god livskvalitet, men også for å forebygge senere aldersrelaterte sykdommer.

 

BOOK PLASS NÅ
Send en mail til booking.fredrikstad@choice.no og hold av plass til deg og jenten dine! 

JENTEKVELD

  • Tapas + billett | kr 595,- pr. person
  • Pr. person i dobbeltrom | kr 595,-
  • Enkeltrom | kr 1090,-
Send forespørsel
2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.