Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julen 2020

Vi serverer julelunsj og julemiddag i november og desember. Hva med et lukket selskap til 50 i 8. etgasje? Hos oss kan du velge det som passer deg og du kan stole på at vi følger alle smittevern regler. Vi lover å gi dere en trygg opplevelse.

  • Bookingperiode:

    1. okt 2020 - 17. des 2020

Priser

Julelunsj 325,-

Julemiddag 485,-

Enkeltrom 990,-

Dobbeltrom 1090,-

Vi lover deg en trygg opplevelse, uansett hva som passer best for deg!

Året er 2020 og heller ikke julen blir slik vi er vant til, men det er mulig å glede seg til jul, selv med restriksjoner. Vi serverer julelunsj, julemiddag og gir deg en mulighet til å ha lukket selskap eller bestille catering. Hos oss kan du velge det som passer deg og du kan stole på at vi følger alle smittevern regler. Vi lover å tilrettelegge en trygg lunsj, middag eller samling for dine venner, familie og kolleger før jul.
 

JULELUNSJ 
Hos oss kan du booke julelunsj alle dager med unntak av søndag. Du kan velge fra en a la carte meny eller velge dagens julelunsj til kr 325,- Lunsjen serveres mellom kl. 11.00 - 14.00

JULEMIDDAG
Vi gir deg muligheten til å velge fra en Julemeny - så du skal få den opplevelsen du ønsker. Har du ikke planlagt et tradisjonelt julebord i år, men ønsker å gjøre noe for bedriften din, eller kollegene dine, så er dette en fin anledning. Vi serverer middag torsdag tom lørdag mellom kl. 18.00 - 21.00 (mandag tom onsdag på bestilling) 

CATERING
Ønsker dere å holde årets julebord i eget lokale, kan vi levere julematen. Ta kontakt for mer informasjon.    
 OVERNATTING 
Trenger du overnatting i forbindelse med et av våre julearrangement, tilbyr vi deg gode priser. Kr 990,- enkeltrom og 1090,- dobbeltrom

LUKKET SELSKAP
Vi har ulike konferansesaler og Skybaren i 8. etg til leie for lukket selskap. Dersom dere ønsker å sitte for dere selv, og kjenner at det er det tryggeste, ta kontakt, så kan vi gi dere et tilbud og mer informasjon om mulighetene. 
Send forespørsel
2.564.409.006 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.