Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Helg med venner!

Vi tror at alle trenger litt tid med gode venner! Ta med dine nærmeste til Fredrikstad en helg i juni og skap nye minner sammen. Denne "Viken-pakken" kan du ikke takke nei til. Du finner oss i hjertet av Østfold.

 • Periode for opphold:

  5. jun 2020 - 28. jun 2020

 • Bookingperiode:

  25. mai 2020 - 28. jun 2020

Priser

1695 kr/person i dobbeltrom

2395 kr i enkeltrom

Guttetur, jentetur, aktivitetstur eller partur!

Fredrikstad er akkurat passe stor og passe liten. Stor nok til at byens puls gir deg storbyfølelsen, og liten nok til at du aldri behøver å lete lenge etter veien.

 

I Fredrikstad er avstandene korte og opplevelsene nærme. La oss si du ankommer fredag ettermiddag. Du setter opp baggasjen på rommet, rusler ned i restauranten på hotellet og nyter en kjempe god hjemmelaget hamburger med noe godt i glasset ved siden av. Har du masse energi og vil sjekke nattelivet, ligger byen rett utenfor hotelldøren og et nytt glass er kun 3 minutter unna. Nyt en god natt søvn og stå opp duggfrisk til en "covid19" tilrettelagt frokost, som fremdeles gir deg følelsen av å bo på hotell. 

Nå ligger lørdagen foran deg, og det eneste som er planlagt er en deilig 3-retter i resutranten på hotellet. Til forrett får du en nydelig laksetartar. Så kan du glede deg til å sette tenna i en perfekt stekt indrefilet av biff, for så å avrunde med en sjokoladefondant. Vi tilbyr selgfølgelig vinpakker, så måltidet blir perfekt.

Men - mellom frokost og middag, bør dere utforske Fredrikstad. Ta en rusletur ned til ferga (som er gratis) for dere er bare et sjarmerende elvecruise unna  pittoreske Gamlebyen. På turen dit passerer du den vakre lille øya Isegran. Hopp av her, gå langs bryggene og kjenn på lukten av tjære og tauverk før dere hopper på neste ferge. Tre minutter senere går dere i land i en annen tid. Gamlebyens brolagte gater senker pulsen fra det øyeblikket dere setter foten på dem. Her finnere dere bakgårder å stikke seg bort i, og gallerier og butikker som det kun finnes én av. I Fredrikstad jangler vi på vollene, og helst med den vi liker best. Nyt en vandring på vollverket med utsikt over elva og fuglelivet i vollgravene, og topp det med et glass og kanksje en lunsj i det fri? 

Spenning:
Har dere lyst på litt mer spenning, kan vi organisere en Rib-tur.
Disse helgene kan dere leie en Rib for 7000 kr/time - maks 12 personer. 

Golf:
Har dere lyst til å spille golf, kan dere bestille greenfee igjennom oss på Gamle Fredrikstad Golfklubb. 
475 kr/person (hvis hotellgjest) 

Trening:
Har dere lyst til å leie inn en PT som kan ha en gruppetime med dere utendørs, er det også mulig. Vi sjekker pris og tilgjengelighet for dere. 

Foto: Walter Schøffhaler / Visit Fredrikstad & Hvaler
 

Weekendpris gjelder kun 5. - 7 juni / 12. - 14. juni / 19. - 21. juni og 26. - 28 juni. 

1695 kr/person i dobbeltrom
350 kr/natt, enkeltromstillegg (2395 kr/weekend)

 

Pakken inkluderer

 • Overnatting fredag til søndag
 • Hamburgerrett fredag kveld
 • 3-retters middag lørdag kveld
 • Frokost lørdag og søndag
 • Sen utsjekk
Vilkår og betingelser

Tilbudet består av to overnattinger, to frokoster, en hamburgerrett og en 3-retters middag. Tilbudet kan kun bookes 5. - 7 juni, 12. - 14. juni 19. - 21. juni eller 26. - 28. juni.

Send forespørsel
2.566.102.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.