Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Florø Florø ,  Norge

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel™ Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
202 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Overnatting 10 dager

17. oktober 2019, Hammerfest, Norge, Alf Z

Meget bra beliggenhet. Hyggelig betjening. Spiste en bedre middag som var meget bra. Frokost! Det er ikke frokost uten egg og bacon. Sånn er det og lår det ikke fylles på er det bare å dra på jobb ut…

Meget bra beliggenhet. Hyggelig betjening. Spiste en bedre middag som var meget bra. Frokost! Det er ikke frokost uten egg og bacon. Sånn er det og lår det ikke fylles på er det bare å dra på jobb uten. Og når det er egg og bacon er baconet lagt opp på egget. Se på Thon hotellene og lær egg og bacon!

Svar fra eier

22. oktober 2019

Kjære gjest, Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er fint å høre at du hadde en bedre middag hos oss. Når det gjelder tilbakemeldingene dine vedrørende egg og bacon så tar vi dette med oss videre. Vi håper du besøker oss igjen ved en senere anleding.

Les hele anmeldelsen
4

Dette er bra!

11. september 2019, Oslo, Norge, 982haraldg

Tur til Florø for å besøke min datter. Valgte dette hotellet pga beliggenheten. Ble møtt av en meget trivelig kar i resepsjonen. Personlig og god service levert med glimt i øyet. Rommet var helt greit…

Tur til Florø for å besøke min datter. Valgte dette hotellet pga beliggenheten. Ble møtt av en meget trivelig kar i resepsjonen. Personlig og god service levert med glimt i øyet. Rommet var helt greit - ganske standard. Godt rengjort og stor fin tv. Pluss for muligheten til å streame fra telefon til tv. Fikk rom med utsikt til havna. Herlig frokost, og mulighet for å ta kaffen utenfor. Minibaren på rommet var ødelagt - bortsett fra det er helhetsopplevelsen av dette hotellet meget bra. Jeg kommer tilbake!

Svar fra eier

13. september 2019

Kjære gjest, Wow, dette gjør oss veldig glad å høre. Så kjekt å at du satte pris på servicen og glimtet i øyet til resepsjonisten. Vi har nylig fått inn nye store TVèr som man kan streame favorittseriene sine på, og det er vi glad for at du likte. Vi håper vi ser deg igjen neste gang du skal besøke Florø og datteren din.

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell

8. juli 2019, Kristiansand, Norge, gunnarhenriksen

Kjente Vaffellukta når vi kom inn døren til hotellet..Sjekket inn av en Hyggelig blid dame som informerte veldig godt..Siden vaflene fristet så var det rett ned i Resepsjonen når bagasjen var på romme…

Kjente Vaffellukta når vi kom inn døren til hotellet..Sjekket inn av en Hyggelig blid dame som informerte veldig godt..Siden vaflene fristet så var det rett ned i Resepsjonen når bagasjen var på rommet..Kjempestart når man liker vafler..Vi fikk rom mot sjøen så vi var heldig..god og gratis Parkering rett ved hotellet..Flott start neste morgen med en herlig frokost og en blid servitør og kokk..Uterestauranten fikk vi dessverre ikke benytte pga.regn..Veldig bra sted og fantastisk service innstilt betjening..Her kunne vi vært lengre..

Svar fra eier

16. juli 2019

Hei Gunnar, Wow! For en utrolig kjek tilbakemelding. Dette tar vi med oss videre og vi gleder oss til å sjekke deg inn igjen ved neste anledning. Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
3

Pent hotel

24. juni 2019, , benaajmin

Hotellet har en nydelig beliggenhet og hotellet er pent. Rommet var ganske bra, men ble dessverre ikke imponert over frokosten. Manglet blant annet noen ting som skulle vært der, som ikke ble etterfyl…

Hotellet har en nydelig beliggenhet og hotellet er pent. Rommet var ganske bra, men ble dessverre ikke imponert over frokosten. Manglet blant annet noen ting som skulle vært der, som ikke ble etterfylt og det kunne vært litt bedre utvalg.
Les hele anmeldelsen
4

Pent hotell

30. mai 2019, Brattvåg, Norge, alfmagne

Fikk rom med inngang rett fra kaien, med egen uteplass med bord og stoler. Pent og greit rom og bad. Fint å få steike seg en vaffel i resepsjon på ettermiddag og forsyne seg med kaffe.Hyggelig betjeni…

Fikk rom med inngang rett fra kaien, med egen uteplass med bord og stoler. Pent og greit rom og bad. Fint å få steike seg en vaffel i resepsjon på ettermiddag og forsyne seg med kaffe.Hyggelig betjening både i resepsjon og resturant.
Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.380.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.