Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Florø Florø ,  Norge

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel™ Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
211 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Flott beliggenhet og fine rom, slett service fra en medarbeider trekker ned.

27. september 2020, Nesoddtangen, Norge, eholst

Fin beliggenhet, gratis parkering - husk p-bevis fra resepsjonen. Fine rom Dårlig service fra resepsjonssjef førte til noen tusen i tapt omsetning i restauranten den 26. september 20. Alle andre i…

Fin beliggenhet, gratis parkering - husk p-bevis fra resepsjonen. Fine rom Dårlig service fra resepsjonssjef førte til noen tusen i tapt omsetning i restauranten den 26. september 20. Alle andre i betjeningen har utvist stor imøtekommenhet og vært svært profesjonelle og yt god service. Har platinumkort hos Nordic Choice og synes det bør sies ifra når enkeltpersoner ødelegger for hele staben.

Svar fra eier

29. september 2020

Kjære gjest. Tusen takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig at både beliggenhet og rom falt i smak. Beklagar så mykje at du opplevde servicen som dårleg, det ynskjer vi absolutt ikkje. Send meg gjerne ein e-post til ine.skjerven@choice.no med meir utfyllande informasjon. Ynskjer deg ein fin dag vidare. Beste helsing, Ine Skjerven.

Les hele anmeldelsen
3

Golftur

20. september 2020, , midGolferen2020

Får ikke det jeg bestilte og fikk bekreftet før jeg reiste, Veldig skuffet over det. Forventer å få det jeg har bestilt og og har fått bekreftet. Da betyr ikke det andre noe som helst. Plassen ho…

Får ikke det jeg bestilte og fikk bekreftet før jeg reiste, Veldig skuffet over det. Forventer å få det jeg har bestilt og og har fått bekreftet. Da betyr ikke det andre noe som helst. Plassen hotellet lå fint nede ved vannet, ble vekket av fergene som startet tidlig.

Svar fra eier

20. september 2020

Kjære gjest. Tusen takk for din tilbakemelding. Beklagar at oppholdet ikkje stod til forventningane, her må me berre legge oss flate. Håpar å sjå deg igjen ved ein seinare anledning. Beste helsing, Ine Skjerven.

Les hele anmeldelsen
5

To dager med bryllupsreise her

8. august 2020, Norge, Kayeven

Herlig hotel ganske midt i sentrum, men helt ved vannkanten og derfor super beliggenhet! Frokosten var ypperlig, og av en resepsjonistene var 10/10. Veldig hyggelig type. Ordnet det til slik at vi fik…

Herlig hotel ganske midt i sentrum, men helt ved vannkanten og derfor super beliggenhet! Frokosten var ypperlig, og av en resepsjonistene var 10/10. Veldig hyggelig type. Ordnet det til slik at vi fikk en nydelig overnatting, og tipset oss om å bestille bord til middagen tidlig (noe som trengtes). Han rådet oss også til å sjekke turistinfoen, noe som svarte seg veldig. Alt i alt herlig hotel midt i Florø, med en deilig atmosfære. Kan anbefales!

Svar fra eier

9. august 2020

Kjære gjest. Tusen takk for ein nydeleg tilbakemelding. Så flott at bryllupsreisen vart ein suksess. Håpar å sjå dykk her ved ein seinare anledning. beste helsing, Ine Skjerven.

Les hele anmeldelsen
4

1 natt i Florø

6. august 2020, Santorini, Hellas, TigerLill1

Hotellet har en sentral beliggenhet like ved gågata. Vi fikk desverre rom ut mot gata, og ble holdt våkne av mye motorstøy og ungdommer som festet. Hotellet har en fin restaurant og fine fellesareale…

Hotellet har en sentral beliggenhet like ved gågata. Vi fikk desverre rom ut mot gata, og ble holdt våkne av mye motorstøy og ungdommer som festet. Hotellet har en fin restaurant og fine fellesarealer. God frokost, men minus for speilegg som serveres med kun 1 baconskive på toppen.

Svar fra eier

9. august 2020

Kjære gjest. Tusen takk for din tilbakemelding. Beklagar at ungdom og motorstøy holdt ykk opper, desverre er det ikkje alt vi kan fikse :) Håpar du kjem tilbake ved ein seinare anledning så skal vi prøve å lage ekstra bacon til deg. Ha ein flott dag vidare. Beste helsing, Ine Skjerven.

Les hele anmeldelsen
5

Kjempegod service og mat

2. august 2020, Vossevangen, Norge, Bomstart

Booka superior rom samme dag på app, og fekk bekreftelse på standard rom. Sendte melding om dette, og med spørsmål om middag. Fekk raskt tilbakemelding om at rom ville bli ordna, og med tilbod om bord…

Booka superior rom samme dag på app, og fekk bekreftelse på standard rom. Sendte melding om dette, og med spørsmål om middag. Fekk raskt tilbakemelding om at rom ville bli ordna, og med tilbod om bord i restauranten. Takka ja til dette. Ved ankomst fekk me eit flott rom, og pågangen hadde vore stor at resepsjonen hadde måtta "smetta" oss inn i restauranten. Til middag bestilte me, og fekk raskt servert ei fantastisk fiskesuppe, etterfulgt av ein knallgod klippfisk, akkompanjert av husets gode kvitvin. Kjem gjerne hit att til kjempegod mat og service. Corona får ta skulda for at frukostbuffen var gjennomsnitteleg.

Svar fra eier

9. august 2020

Kjære gjest. Tusen takk for ei fantastisk tilbakemelding, utruleg kjekt å lese at oppholdet og maten vart ein suksess. Ynskjer dykk velkomne tilbake. Beste helsing, Ine Skjerven.

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.