Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Fru Helmers
I en bortgjemt kjeller, som tidligere ble brukt som lintøylager, har vi nå fått et helt eget selskapslokale. Fru Helmers har også sitt navn fra Bolette Helmers Olsen. Bolette er kvinnen som på slutten av 1800-tallet la grunnlaget for hotelldrift i Florø, og som bygde det første hotellbygget på samme sted som Victoria Hotell er i dag. Fru Helmers er et sted for de helt spesielle anledningene. Vi har mat og drikke i fokus og tilbyr alt fra vinsmakinger, tapas og fine dining med tilhørende vinpakker. Selskapslokalet er helt skjermet og har kapasitet til 20 personer.  

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.