Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Ta middagen i vår a la carte restaurant Bolette. Restaurant Bolette har sitt navn fra Bolette Helmers Olsen. Bolette er kvinnen som på slutten av 1800-tallet la grunnlaget for hotelldrift i Florø, og som bygde det første hotellbygget på samme sted som Victoria Hotell er i dag. Restaurant Bolette sitt motto er “easy - planet - enjoy”. Med disse ordene ønsker vi å formidle at Bolette skal være et naturlig og sosialt møtested for alle anledninger. Her skal det være lett å komme innom både for kaffe, cocktails eller middag. Vi er opptatt av bærekraft og vil gjøre vårt for å ta vare på både mennesker og naturen. Men det viktigste av alt, gjennom god mat og drikke, deilig musikk og hyggelig stemning skal vi alltid sørge for at våre gjester stortrives hos oss.

Event

Skal du ha bursdagselskap, bryllupsmiddag eller organisere et julebord? Vi har flere egnede lokaler som vil passe perfekt for ditt selskap. Kontakt oss på co.floro@choice.no for mer informasjon.

Frokost

Hver morgen dekker vi på til en lekker frokostbuffet, med masse god mat, og økologiske alternativ.

Lobbybar

På Comfort Hotel Florø finnes også en lobbybar/lobbyshop i resepsjonen der du døgnet rundt kan kjøpe forskjellig mat og drikke.

Booke bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på 57 75 25 55 eller 90 91 93 48.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag: 07:00 - 10:30
Søndag: 07:00 - 11:00

Restaurant Bolette

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:30
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.