Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Ta middagen i restauranten eller heng i byens kuleste bar som holder til ved siden av lobbyen på hotellet. Her arrangeres pubquiz, musikkinnslag av diverse artister/trubadurer og andre sosiale happenings.

Fra øl til middag til underholdning

Lysten på en øl, en rolig kveld eller en matbit? Kom til Bolette – hotellets møteplass. Her kan du spise Bolettes retter eller à la carte, eller bare ta deg noe å drikke. Hver fredag og lørdag er du velkommen til å henge hos oss. Her er det gode drikker, god mat og ikke minst underholdning. Vi krydrer ofte kveldene med pubquiz, livemusikk og andre sosiale happenings.

Event

Skal du ha bursdagselskap, bryllupsmiddag eller organisere et julebord? Bar og Restaurant Kysten er ditt alternativ i Florø. Kontakt oss for mer info

Frokost

Hver morger dekker vi på til en lekker frokostbuffet, med masse god mat, og økologiske alternativ. På søndager kan du spise helt frem til 12.00, så da kan du trykke et par ganger ekstra på snoozeknappen.

Lobbybar

På Comfort Hotel Florø finnes også en liten lobbybar/lobbyshop i resepsjonen der du døgnet rundt kan kjøpe forskellig mat og drikke.

Booke bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på +47 57 75 52

Frokost

Mandag: 06.30 - 10.00
Tirsdag: 06.30 - 10.00
Onsdag: 06.30 - 10.00
Torsdag: 06.30 - 10.00
Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 12.00

Restaurant Bolette

Mandag - lørdag: 15.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.