Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Comfort Hotel Florø byr på en stor frokostbuffet med mange sunne og økologiske alterativ - en skikkelig hotellfrokost. Er du er early bird? Vi passer på at du kan få noe i magen allerede fra kl. 05.00 på morgenen (mandag - lørdag) Husk å si ifra kvelden i forveien, slik at vi kan forberede frokosten for deg.

Frokosten serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 08.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 12.00

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Lobbyshop

I lobbyshoppen kjøper du kjekt-å-ha-produkter som shampo, balsam, deilige salater, smoothies, drikke og snacks til hyggelige priser. Lobbyshoppen er selvsagt åpen døgnet rundt sånn at du alltid kan få noe godt og nyttig å spise.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Lobbybar

Lobbybaren har åpent døgnet rundt. Velkommen inn på et glass vin, drink eller bare for å slappe av litt.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Åningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Parker enkelt og greit på hotellets parkeringsplass på husets bakside for 100 NOK/døgn. Rundt om hotellet finnes kommunale parkeringsplasser. Der betaler du 10 kr/time mellom 08.00 - 17.00. Utenfor disse tidspunktene er parkeringen kostnadsfri.

Treningsrom

Alle våre gjester har gratis trening på PULS som ligger i enden av gaten fra hotellet. PULS har både treningsrom og instruktørtimer (aerobic, styrke, spinning o.s.v.)

Åpningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 21.30
Fredag: 09.00 - 20.30
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: 12.00 - 16.00

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold

Gratis Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «telenor», så er du inne! Enkelt og greit.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18:00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. 100 NOK frem til 14.00 og 200 NOK frem til kl. 16.00

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Florø er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Andre tjenester

  • Sykkelutleie
  • Konferansesenter
  • Restaurant
  • Møterom
  • Bar

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.