Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Spiseområde med bord og stoler i restaurant ved Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord. Vi er et kontantfritt hotell.

Eidfjord er den perfekte destinasjonen om målet er frisk luft, naturopplevelser og kvalitetstid.

Barnas Hotell

Vi er Barnas Hotell i sommersesongen og skolens ferier. Vi lager i stand aktiviteter for barn i alle andre, og tilpasser hotellets fasiliteter og menyer for både små og store barn.

Mikkelparken

I Mikkelparken blir gode minner skapt. Mikkelparken ligger i Kinsarvik, en liten kjøretur fra Eidfjord. Her kan barn og voksne boltre seg blant mange spennende aktiviteter. Ønsker du deg lek og moro i badebasseng, eller fart og spenning i vannsklie, har du flere å velge mellom i Mikkelparken. Andre aktiviteter du finner her er SkoSkogen (innendørs lekeland), robåter, trøbåter, bumpebåter, krasjbåter, jungelcruise med radiostyrte båter, minigolf, gullgraving, bondegård og frukthage, jungelløype, tegne- og malehytte, klatretårn og dukketeater.

Romantisk Weekend

Noen ganger er det godt å reise bort sammen. Vekk fra hverdagen, enten med eller uten barn. Hos oss ligger alt til rette for en nydelig og romantisk weekend med klar fjelluft, utsikt fra fjelltopper, vandring langs fjorden eller noen timer i en myk og dyp sofa med et glass i den ene hånda og en bok i den andre. 

Norsk Natursenter Hardanger

Norsk Natursenter Hardanger er et moderne natur- og kulturhistorisk opplevelsessenter som fokuserer på norsk natur, klima og miljø. Her finner du store og inspirerende utstillinger over tre etasjer med interaktive stasjoner og akvarium. Både store og små vil ha en lærerik og morsom dag på natursenteret.

Kontakt

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med hotellet på telefon +47 53 67 41 00 eller e-post q.voringfoss@choice.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.