Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norge

  • Spiseområde med bord og stoler i restaurant ved Quality Hotel Vøringfoss

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord. Vi er et kontantfritt hotell.

Både for kurs- og konferansegjest og privatpersoner byr Eidfjord på et stort utvalg aktiviteter og opplevelser.

Sima Kraftverk

Et av de største vannkraftanleggene i Europa ligger innerst i Hardangerfjorden. Sima kraftverk ligger 700 meter inne i fjellet, og er 200 meter langt, 20 meter bredt og 40 meter høyt. Her kan dere få omvisning etter avtale, som varer i en time og inkluderer omvisning i kraftstasjonshallen og en film om kraftutbygginga.

FlatEarth

FlatEarth er det største Multiaktivitetselskapet i Hardanger. De tilbyr naturbaserte aktiviteter på alle nivåer, for store og små grupper, bedrifter så vel som privatpersoner. Aktivitetsbase og hovedkontoret ligger i Øvre Eidfjord, innerst inne i Hardangerfjorden, og rett nedenfor Hardangervidda. På alle aktiviteter gis full instruksjon av profesjonelle og velutdannede instruktører, som følger gruppene under hele aktiviten Utstyret som brukes er alltid av beste kvalitet og sikkerhetstestes fortløpende. FlatEarth tilbyr spennende aktiviteter til alle typer grupper året rundt. Det er også mulig å booke individuelt på forespørsel gjennom sommersesongen. I tillegg tilbys daglige breturer fra basen deres i Odda gjennom sommersesongen.

Hardanger Saft- og Siderfabrikk

Hardanger Saft- og Siderfabrikk ligger innerst inne i Hardangerfjorden på fruktgarden Lekve i Ulvik. Lekve gard har vært en tradisjonell fruktgård med eple, plomme og morelldyrking. De fleste gårdene i Hardanger har sin hemmelige oppskrift på sterk og god sider. Epledyrking og siderproduksjon har vært tradisjon i Hardanger helt siden 1200-talet da epledyrkingen og siderkunsten kom til Hardanger med munkene. God og ekte hardangersider skal være produsert med naturlig gjæring. Sideren skal smake eple, den skal ha god lukt av friske eplee når man åpner flasken og være klar og bruse lett med det samme den kommer i glasset. Sideren skal være behagelig å drikke.

Eidfjord Aktiv

Eidfjord Aktiv tilbyr en rekke aktivteter høst, vinter og vår. Noen eksempeler er hesteskyss i Eifjord, trugetur med guide i fjellet med besøk i lavvo og servering av tradisjonsmat, eller bakeverksted med besøk i bakstekjeller der du baker din egen krotakake. Med Eidfjord Aktiv kan konferansen din inneholde opplevelser dere ikke vil se maken til andre steder.

Kontakt

For informasjon og booking, ta kontakt med hotellet på telefon  +47 53 67 41 00 eller e-post q.voringfoss@choice.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.