Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norge

I Bodøs nyeste bydel, like ved jernbanestasjon og bypromenade, ligger Quality Hotel Ramsalt. Nyt utsikten over sjøkanten fra Bar X og Restaurant Brasserie X. Med inspirerende fasiliteter ligger alt til rette for å utforske by og storslått natur.

Quality Hotel™ Ramsalt 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Når du har en lang dag foran deg er det viktig at starten er god. Og da hjelper en skikkelig hotellfrokost! Alle overnattende gjester kan nyte en nydelig frokostbuffet fylt med økologisk utvalg.

Lounge 24

Blir du sulten i løpet av oppholdet, enten det er dag eller natt, kan du stikke innom Lounge 24 og kjøpe snacks, enkle måltider, drikke og annet digg.

Gym

Få opp pulsen i det moderne treningsrommet vårt. Vi har maskiner, frivekter og musikk som får deg til å gi alt.

Parkering

Hotellet har dessverre ikke egen parkering, men det er noen offentlige parkeringshus i området rundt. Noen gateplasser kan også bli funnet rundt hotellet, men vær nøye med å følge parkeringsanvisningene for å unngå parkeringsbot.

Dyrevennlig

Din pelskledde venn skal selvfølgelig også få være med på tur! Det koster bare 250 kroner per opphold. Gi beskjed om dette når du booker, så vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Wifi

Hos oss er det wifi over hele hotellet – på rommet, badet og i skapene. Sitt hvor du vil, så lenge du vil og surf på nett helt gratis.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.