Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
677 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Trivelig og stille hotell midt i sentrum av Bodø

12. september 2021, Steinkjer, Norway, 007Geir

Trivelig hotell midt i Bodø. Hotellet hadde svært få parkeringsplasser men jeg var heldig denne gangen slik at jeg fikk en av de få de hadde. Ellers så har hotellet innkludert middag. Og jeg kunne vel…

Trivelig hotell midt i Bodø. Hotellet hadde svært få parkeringsplasser men jeg var heldig denne gangen slik at jeg fikk en av de få de hadde. Ellers så har hotellet innkludert middag. Og jeg kunne velge mellom 2-3 forskjellige retter med forskjellig tilbehør. Og det hadde standard frokostbuffé. Frokostsalen virket ikke stor men stor nok da jeg var der, og med en lun og rolig stemning. Og det de serverte smakte godt. Og hotellrommet jeg fikk var stort med et stort bad som også hadde badekar. Og jeg synes personalet som jobbet der var veldig hyggelige og serviceinnstilte. Så skal jeg tilbake til Bodø så blir det nok å bo på det samme hotellet.

Svar fra eier

1. oktober 2021

Hei 007Geir, tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake igjen :-)

Les hele anmeldelsen
5

koselig hotell

25. august 2021, Oslo, Norge, hildura

Vi kom hit igår,og har nå blitt litt kjente.Koselig hotell,med blide og hyggelige ansatte.DE gir tegn på at de trives i jobben sin :) Vi valgte to enkel senger,og de er 1 meter brede,,så deilig,og så…

Vi kom hit igår,og har nå blitt litt kjente.Koselig hotell,med blide og hyggelige ansatte.DE gir tegn på at de trives i jobben sin :) Vi valgte to enkel senger,og de er 1 meter brede,,så deilig,og så gode! Stille og rolig,en fin atmosføre i hele hotellet.Og nydelig frokost! det manglet ikke noe..Fika kl 15 var deilig gulrotkake og kaffe/te :) så koselig. og kl 18 var det varm mat,igår var det deilig kylling i karrsaus.og nok annet å spise,til min vegetarianske mann..Vi ble gode og mette. anbefaler dette hotellet.

Svar fra eier

1. oktober 2021

Hei Hildura. Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding, det varmer våre hjerter! Vi håper du vil besøke oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
2

Fint hotell, dårlig mat

16. august 2021, Bud, Norge, HeidiM236

Hotellet er helt greit om du ikke vil ha mat der. Frokosten var et sørgelig kapittel. Det eneste som var varmt var bløtkokt egg og kaffen. Lunken pølse og bacon som vart kald før du rakk å spise det.…

Hotellet er helt greit om du ikke vil ha mat der. Frokosten var et sørgelig kapittel. Det eneste som var varmt var bløtkokt egg og kaffen. Lunken pølse og bacon som vart kald før du rakk å spise det. Eggerøren var en gul røre med klumper i. De fleste bare letta på lokket og la det på igjen.... tørt brød og noen svært seige rundstykker. Kveldsmaten var heller ikke noe å skryte av om du ikke likte taco. Da var ei brødskive med eggesalat eller nugatti alternativet. Vi spiste heller ute. Spørs om vi vart bortskjemt på hotell Helma i Mo i Rana dagen før 😊 Der var de god på alle måltider. Heisen var et annet kapittel. Skulle du til 4 etadje måtte du trykke på 6 etasje, merkelig at det ikke kunne stå en lapp inne i heisen om det.

Svar fra eier

18. august 2021

Hei, og tusen takk for din tilbakemelding. Jeg beklager virkelig at dere ikke hadde noen god opplevelse med mat, det tar vi på det største alvor. Kveldsmåltidet er noe vi byr på, og desverre er det ikke alltid det faller i smak hos våre gjester. Hotellet ligger i en skråning, derfor er det noen halvetasjer og litt problematisk med merking av heis. Vi prøver så langt vi kan å informere om dette ved innsjekk. Jeg håper uansett dere vil prøve oss igjen ved en senere anledning, dere er varmt velkommen.

Les hele anmeldelsen
3

Gode senger, men dårlig på mat

16. august 2021, Bud, Norge, mortens951

Vi hadde store forhåpninger til våre to overnattinger på dette historiske hotellet. Bodde i standard dobbeltrom. Sengene hadde høy kvalitet og gav oss den beste søvn vi kunne fått. Rommet vat stort no…

Vi hadde store forhåpninger til våre to overnattinger på dette historiske hotellet. Bodde i standard dobbeltrom. Sengene hadde høy kvalitet og gav oss den beste søvn vi kunne fått. Rommet vat stort nok for oss to, og all ære til hotellet for at der var to gode stoler å sitte i. Andre hotell har kun én lenestol på slike rom. Positivt var det også at hotellet tilbød parkering i kjelleren, med lett tilgang til resepsjonen. På den negative siden må det sies at frokost og kveldsmat var en gedigen skuffelse. Varmmaten var kald, og dårlig tilberedt. Utvalget til frokosten var elendig, med lite delikat pålegg. Det var som om hotellet manglet kokk! Vi gikk heller ut og kjøpte oss mat på kvelden. Matmessig var hotellet en stor skuffelse!

Svar fra eier

18. august 2021

Hei, og tusen takk for din tilbakemelding! Det er hyggelig å lese at du likte rommet og våre parkeringsmuligehter, men beklager virkelig at frokosten ikke sto til forventningene. Vi tar dette på alvor, og takker deg for dine synspunkter. Jeg håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen ved en senere anledning, dere er hjertelig velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell!

12. august 2021, , UlrikkeA12

Utrolig hyggelige ansatte. Som forretningsreisende er personalet det viktigste og her scorer Grand Bodø meget høyt. Hos Clarion Collection-hotell er det også frokost, formiddagskaffe m/tilbehør og kve…

Utrolig hyggelige ansatte. Som forretningsreisende er personalet det viktigste og her scorer Grand Bodø meget høyt. Hos Clarion Collection-hotell er det også frokost, formiddagskaffe m/tilbehør og kveldsmat inkludert. Helt topp! Ellers anbefales deluxe dobbeltrom til de som liker litt ekstra plass, badekåper, hotellputer og utsikt. :-)

Svar fra eier

12. august 2021

Hei UlrikkeA12, tusen takk for en flott tilbakemelding og ikke minst at du fremhever personalet vårt! Uten dem er vi ingenting :-) Håper du besøker oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
2.564.411.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.