Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
627 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Helt fantastisk

8. september 2019, 7350 Buvika, ReidarM18

For en service skal du lete lenge etter, her fikk vi alle måltider inkludert til en rimelig sum, Servicen var helt topp og rommet var veldig bra. Trivelig god og rolig atmosfære i matsalen og intimt,.…

For en service skal du lete lenge etter, her fikk vi alle måltider inkludert til en rimelig sum, Servicen var helt topp og rommet var veldig bra. Trivelig god og rolig atmosfære i matsalen og intimt,. Hit skal vi garantert igjen , må også nevne at personalet var bli - hjelpsom om det var noe du lurte på.

Svar fra eier

9. september 2019

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det gleder virkelig mitt hjerte, og jeg håper vi ser deg snart på besøk hos oss igjen ! Du er hjertelig velkommen.

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk

11. august 2019, Bodø, Norge, 719tord

Veldig bra og hjemmekoselig hotel i Bodø sentrum. Hyggelig personale, og veldig god mat. Flotte rom. Møterommet ved resturanten kunne hatt bedre utlufting. Ellers nært underholdningstilbud i sentrum.…

Veldig bra og hjemmekoselig hotel i Bodø sentrum. Hyggelig personale, og veldig god mat. Flotte rom. Møterommet ved resturanten kunne hatt bedre utlufting. Ellers nært underholdningstilbud i sentrum. Anbefales!

Svar fra eier

12. august 2019

Hei 719Tord, tusen takk for en flott tilbakemelding! You made our day :-) Håper vi ser deg snart på besøk igjen, du er hjertelig velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Effektiv og hyggelig service med det lille ekstra

10. august 2019, Norge, irnegro

Tok en ekstra natt på sparket, løsningsorientert og service minded ung jente i resepsjonen ordnet opp. Deilig med kveldsmat på hotellet etter lang reisevei. Personlig og tilpassede råd om byen når vi…

Tok en ekstra natt på sparket, løsningsorientert og service minded ung jente i resepsjonen ordnet opp. Deilig med kveldsmat på hotellet etter lang reisevei. Personlig og tilpassede råd om byen når vi bad om det. Gode senger og deilige Rituals produkter på hotellet. Ekstrasengen var også brukbar for oss voksne.

Svar fra eier

12. august 2019

Hei Irnegro, tusen takk for en flott tilbakemelding! Så hyggelig at dere trivdes hos oss. Jeg håper vi ser dere snart igjen, dere er hjertelig velkommen!

Les hele anmeldelsen
4

GOD service!

6. august 2019, , Linn Therese K

Vi var 2 som kom med ferje fra Moskenes sent søndag kveld. Vi sendte mail og spurte om de kunne holde av kveldsmat til oss. De svarte kjapt på mail at det skulle de selvfølgelig gjøre. Fantastiske ans…

Vi var 2 som kom med ferje fra Moskenes sent søndag kveld. Vi sendte mail og spurte om de kunne holde av kveldsmat til oss. De svarte kjapt på mail at det skulle de selvfølgelig gjøre. Fantastiske ansatte! Koselig hotell, fin beliggenhet.

Svar fra eier

7. august 2019

Hei, tusen takk for en flott tilbakemelding! Jeg håper dere besøker oss snart igjen, dere er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
4

Veldig bra, men..

24. juli 2019, , 699geirr

Fint hotell. Alt på stell. Kom oppover ganske tidlig på formiddagen (12:00), forhåndsreservert og betalt. Men skulle jeg sjekke inn før kl 15:00 måtte jeg ut med 200kr!! Det gir et dårlig inntrykk når…

Fint hotell. Alt på stell. Kom oppover ganske tidlig på formiddagen (12:00), forhåndsreservert og betalt. Men skulle jeg sjekke inn før kl 15:00 måtte jeg ut med 200kr!! Det gir et dårlig inntrykk når hun bak skranken sa det var flere ledige rom.. Så jeg ønsket å da betale med en 200 lapp, men neida. Det var et kontantfritt hotel noe jeg personlig er imot. Men til syvende og sist, veldig bra hotel.

Svar fra eier

25. juli 2019

Hei, takk for din konstruktive tilbakemelding! Vi tar ditt synspunkt med oss videre i vårt kvalitetsarbeid, og er veldig glad for at du hadde et fint opphold hos oss på tross av dette. Jeg håper du vil besøke oss igjen, du er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.378.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.