Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
694 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Hyggelig hotell midt i Bodø

1. mai 2022, , RuneNordmark

Hyggelig personal og god mat.. Satte veldig pris på kveldsmat og at man fikk et kakestykke og te/kaffe midt på dagen. Mulighet for parkering i kjelleren var flott. Kommer til å bo der igjen. Bonus at…

Hyggelig personal og god mat.. Satte veldig pris på kveldsmat og at man fikk et kakestykke og te/kaffe midt på dagen. Mulighet for parkering i kjelleren var flott. Kommer til å bo der igjen. Bonus at de har avtale med spa/treningssenter over gata. Kan trene gratis og ta seg et boblebad etterpå.

Svar fra eier

18. mai 2022

Rune, wow! Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Så utrolig godt å høre at du trives like mye hos oss, som vi gjør! Vi håper vi ser deg snart hos oss igjen, du er varmt velkommen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Home away from home

18. januar 2022, Drammen, Norge, LindaSalte

Service langt over hva man kan forvente av betjeningen i resepsjonen. Store deluxrom og suiter. Badekar og badekåpe, med Rituals produkter på badet (shampoo/balsam/fuktighetskrem/håndsåpe) hvis man fo…

Service langt over hva man kan forvente av betjeningen i resepsjonen. Store deluxrom og suiter. Badekar og badekåpe, med Rituals produkter på badet (shampoo/balsam/fuktighetskrem/håndsåpe) hvis man foretrekker den type luksus. Lun god personlig stemning i lobby og bar. Mest sentralt beliggende hotellet i hele byen.

Svar fra eier

19. januar 2022

Kjære LindaSalte, wow you made our day! Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, det varmer vår hjerter en kald januardag. Vi gleder oss til å ha deg på besøk igjen, du er så varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
4

En følelse av og komme hjem

2. desember 2021, , Expedition407410

Alltid like hyggelig å sjekke inn på hotellet, føler at en kommet hjem og at det er en i fsmilien som ønsker en velkommen. Beliggenheten er utmerket, kort vei til det aller meste. Selv om hotellet lig…

Alltid like hyggelig å sjekke inn på hotellet, føler at en kommet hjem og at det er en i fsmilien som ønsker en velkommen. Beliggenheten er utmerket, kort vei til det aller meste. Selv om hotellet ligger midt i sentrum er det ikke mye støy på kveld/natt av trafikk. Mitt førstevalg for hotell i Bodø

Svar fra eier

15. desember 2021

tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi er så glad for at du trives hos oss :-) Jeg håper du besøker oss snart igjen, du er alltid varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Dette hotellet passer virkelig inn i tittelen, et hjem for oss, et hjem for deg.

2. desember 2021, Tromsø, Norge, Hege E

Flott hotell midt i hjerte av Bodø. Anbefaler dette hotellet til alle som tar seg en tur til Bodø, « hjemme» koselig hotell, god mat, elsker konseptet kveldsmat som dem tilbyr alle sine gjester uten e…

Flott hotell midt i hjerte av Bodø. Anbefaler dette hotellet til alle som tar seg en tur til Bodø, « hjemme» koselig hotell, god mat, elsker konseptet kveldsmat som dem tilbyr alle sine gjester uten ekstra kostnad. Jeg/vi trives veldig godt her, super søte mennesker i resepsjonen som får deg til å føle deg «hjemme»

Svar fra eier

15. desember 2021

Hege, tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi er så glad for at dere trives hos oss :-) Jeg håper dere besøker oss snart igjen, dere er alltid varmt velkommen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

En opplevelse uten sidestykke…

30. november 2021, Norge, Connector35356128013

Måten man blir tatt imot på er bare en forsmak på resten av det fantastiske oppholdet. Her mangler ABSOLUTT ingenting! Fabelaktig! Man føler seg virkelig som hjemme, bare at man blir tatt vare på og f…

Måten man blir tatt imot på er bare en forsmak på resten av det fantastiske oppholdet. Her mangler ABSOLUTT ingenting! Fabelaktig! Man føler seg virkelig som hjemme, bare at man blir tatt vare på og føler at man er ønsket som gjest. Flott gjeng!

Svar fra eier

15. desember 2021

tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Vi er så glad for at du trives hos oss :-) Jeg håper du besøker oss snart igjen, du er alltid varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.