Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge Midlertidig stengt 31.03.23 - 10.04.23

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
716 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Beste hotellet i Bodø

24. februar 2023, Mo i Rana, Norge, wofw

Beste hotellet i Bodø og sikkert i hele Norge. Hjemmekoselig i spisesalen, med gode sitteplasser til både frokost, kveldsmat og et lite glass vin før man tar kveld. Personalet er superhyggelig. Veldig…

Beste hotellet i Bodø og sikkert i hele Norge. Hjemmekoselig i spisesalen, med gode sitteplasser til både frokost, kveldsmat og et lite glass vin før man tar kveld. Personalet er superhyggelig. Veldig god frokost og pluss for ettermiddagskaffe og gratis kveldsmat. Eneste minus er jeg savner vaflene til kaffen. Fine rom. Mitt absolutte førstevalg når jeg er i Bodø.

Svar fra eier

27. februar 2023

Hei wofw, dette er bare så utrolig hyggeli å lese! Så bra at du trives hos oss, det gleder våre hotell-hjerter:-) Jeg håper at vi ser deg snart p besøk igjen, du er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Nydelig hotell

9. november 2022, , Agnethe J

Nydelig hotell i hjertet av Bodø sentrum. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rommet var stort og fint. Fint bad med gode produkter fra Rituals. Frokosten var ypperlig. Var et godt utvalg av glutenfrie ma…

Nydelig hotell i hjertet av Bodø sentrum. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rommet var stort og fint. Fint bad med gode produkter fra Rituals. Frokosten var ypperlig. Var et godt utvalg av glutenfrie matvarer. Kan anbefales på det varmeste.

Svar fra eier

9. november 2022

Kjære Agnete J, tusen takk for en super tilbakemelding! Vi er stolt og glad over at dere trivdes hos oss, og håper vi ser dere snart på besøk igjen. Dere er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Et utmerket ukesopphold

2. september 2022, Follo, Turistsjef-Johansen

BELIGGENET: Sentralt i Bodø, like ved sørenden av Glasshuset (byens overbygde gågate). Det er faktisk gangavstand til flyplassen, men det kommer jo an på hvor god til beins man er. PARKERING: I gate…

BELIGGENET: Sentralt i Bodø, like ved sørenden av Glasshuset (byens overbygde gågate). Det er faktisk gangavstand til flyplassen, men det kommer jo an på hvor god til beins man er. PARKERING: I gatene eller i kjøpesenterets parkeringshus. Vi sto i hotellets garasje (bør bestile plass, for de har vel bare 5-6 plasser). Det kostet hele 250 kroner pr. døgn - selv han som tok imot bestillingen, synes nok det var mye, for han følte han måtte presisere prisen. Vel, siden det var så praktisk å parkere i hotellets underetasje, synes vi det oppveide for prisen. ROM: Vi hadde et standard dobbeltrom og et moderat dobbeltrom. På begge rommene var det to gode stoler (ikke bare 1 godstol og 1 pinnestol). Strykejern, strykebrett og hårføner. Varmekabler på badet som fungerte godt, og som var lett å stille inn. Radiator på selve rommet. Gode senger var vi alle enige om. WiFi fungerte fint, også til videokonferanse. MAT: Normalt bra Clarion Collection-frokost. Kveldsmat inkludert, og da var det suppe, brød, varmrett og tre-fire salater framme. Vi følte ikke behov for å finne andre steder å spise middag. Skal vi nevne noe, må det være at vi fikk fisk som hovedrett kun 1 gang på en uke - skulle tro det var naturlig med mer fisk i en havneby? SERVICE: Vi kom nesten 2 timer før vanlig innsjekkingstid, men vi fikk likevel rommet (vi ringte på forhånd samme dag og spurte). Dette er god sørvis når rommet tross alt står klart. Det var flere personer som utmerket seg med personlighet og service, men navneskiltene var vanskelige å lese uten å stirre (og det ønsker man jo ikke). Likevel har vi to positive navn: Elmi i restauranten og Mathias i resepsjonen. RENHOLD: En "grønn" policy fra hotellet går ut på at hvis man ønsker renhold av rommet under oppholdet, må han man si fra om det. Helt greit for oss - vi bare spurte om ekstra dopapir og håndkle. Sikkert bra for lokalmiljøet dette, samtidig som hotellet sparer penger (regner jeg med). For øvrig ikke noe å utsette på renholdet ved ankomst rommene.

Svar fra eier

13. september 2022

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, så hyggelig at dere fant dere godt tilrette hos oss. Spesiellt hyggelig at dere nevner noen av våre flotte ansatte, de er gull verdt! Jeg håper dere besøker oss snart igjen, dere er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotel i Bodø sentrum!

27. juli 2022, Son, Norge, HegeB_12

En kort stopp i Bodø på norgesferie med familien. Oppholdet hos Clarion Collection Grand Hotel Bodø var over forventningene. Vi ble møtt av en hyggelig dame i resepsjonen, rakk akkurat kveldsmaten i e…

En kort stopp i Bodø på norgesferie med familien. Oppholdet hos Clarion Collection Grand Hotel Bodø var over forventningene. Vi ble møtt av en hyggelig dame i resepsjonen, rakk akkurat kveldsmaten i en koselig spisesal uten for mye støy. God og variert mat i rolige omgivelser. Det samme med frokost. Godt utvalg og god mat. Beliggenheten var veldig sentral. Kort vei til alt. Gode senger, morgenkåpe og badekar. Veldig glad i Rituals produkter også, så det er et pluss. Veldig hyggelig dame på utsjekking også. Anbefales! Best value for money!

Svar fra eier

2. august 2022

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, det var virkelig hyggelig! Håper dere har hatt en fin ferie, og at vi ser dere snart på besøk igjen. Dere er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig hotel i Bodø.

13. juli 2022, Bærum, Norge, janmh2014

Greit hotel i sentrum av Bodø. Hyggelig betjening. Greit rom, men enkelt senger trekker ned. Hotellet tilbyr også en varmrett for sine gjester mellom kl 18-20, som er en positiv gest. Har bodd der 2 g…

Greit hotel i sentrum av Bodø. Hyggelig betjening. Greit rom, men enkelt senger trekker ned. Hotellet tilbyr også en varmrett for sine gjester mellom kl 18-20, som er en positiv gest. Har bodd der 2 ganger de siste to ukene. Første uke fikk vi også svært tidlig innsjekk og siste uken sen utsjekk, da vi hadde arbeidsoppdrag som gjør det behov for sen utsjekk. Her var service meget bra. Frokost var også som forventet,

Svar fra eier

20. juli 2022

Jan, tusen takk for så utrolig fin tilbakemelding - det setter vi stor pris på! :-) Vi er så glade for å høre at begge dine nylige opphold ble bra, og at servicen fra våre flotte kolleger var top notch! Håper vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake! :-)

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.