Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
649 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

midt i Bodø sentrum

29. juli 2020, Fredrikstad, Norway, 644anita

lå 2 dager ved dette hotellet,det startet ikke så bra da vi ble stående i 45 min i kø for å sjekke inn,da resepsjonisten var opptatt med en fam som var blitt dobbelt booket,så istedet for å hente hjel…

lå 2 dager ved dette hotellet,det startet ikke så bra da vi ble stående i 45 min i kø for å sjekke inn,da resepsjonisten var opptatt med en fam som var blitt dobbelt booket,så istedet for å hente hjelp,så sto vi der da.Rommet var helt greit,mens kveldmaten var noe av det dårligste,totalt smakløs kylling gryte,frokosten var også av den smakløse typen,spurte neste dag ang kveldsmat,og da de sa det var kalkun gryte,droppet vi både kveldsmat og frokost,det som var bra var at det var muligheter for å parkere på privat parkering inne på hotellet,men finner nok et annet hotell neste gang

Svar fra eier

2. august 2020

Hei 644anita, tusen takk for at du gir oss tilbakemelding på dette. Jeg beklager virkelig at oppholdet ikke sto til forventingene, og jeg tar din tilbakemelding på det største alvor. maten skal selvfølgelig smake, og du skal slippe å stå 45 min i kø for å sjekke inn. Jeg bekalger virkelig dette, og håper inderlig dere vil gi oss en sjanse til.

Les hele anmeldelsen
3

Ferieovernatting

17. juli 2020, , Helene S

Kom hit etter mange timers kjøring, flotte rom og bad, hyggelig bevertning og grei beliggenhet midt i byen. God frokost med greit utvalg av det meste. Nærme shoppingsenter og Peppes pizza. Ryddig og r…

Kom hit etter mange timers kjøring, flotte rom og bad, hyggelig bevertning og grei beliggenhet midt i byen. God frokost med greit utvalg av det meste. Nærme shoppingsenter og Peppes pizza. Ryddig og rent.

Svar fra eier

22. juli 2020

Helene, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Håper vi får gleden av å ønske dere varmt velkommen tilbake :-)

Les hele anmeldelsen
5

Koselig hotell midt i sentrum

11. juli 2020, Oslo, Norge, TineH71

Vennlig velkomst når du kommer. Litt trange rom til 3 men rent og pent. Ny oppusset med verdens beste dusj. Hyggelig med kveldsmat inkludert som gjør at en ikke trenger å gå ut for å spise. God frokos…

Vennlig velkomst når du kommer. Litt trange rom til 3 men rent og pent. Ny oppusset med verdens beste dusj. Hyggelig med kveldsmat inkludert som gjør at en ikke trenger å gå ut for å spise. God frokost. Anbefales.

Svar fra eier

14. juli 2020

Tine, tusen takk for din fine tilbakemelding :-) Håper vi ser dere hos oss igjen ved en senere anlending, dere er varmt velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2

Bråkete rom med naboens dusj og lytt e

7. juli 2020, , andreasn736

Vil du høre på naboen dusje, vannrør gjennomg taket i rommet som buldrer når naboen tapper vann og et rom uten en stol til skrivebordet, er dette perfekte sted for deg. Det er så mange andre hotell i…

Vil du høre på naboen dusje, vannrør gjennomg taket i rommet som buldrer når naboen tapper vann og et rom uten en stol til skrivebordet, er dette perfekte sted for deg. Det er så mange andre hotell i byen å velge blant!

Svar fra eier

9. juli 2020

Hei Andreas, Jeg beklager at du ikke var helt fornøyd med oppholdet ditt, sånn ønsker vi ikke at våre gjester skal ha det. Jeg takker for at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksom på dette, vi tar din tilbakemelding på det største alvor. Jeg håper du vil besøke oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig service

2. juli 2020, Oslo, Norge, Millyen1

God beliggenhet midt i sentrum og alltid hyggelig service i resepsjonen. God str på rom og selv om de ikke er helt nyoppusset, så er det god atmosfære. Fint om romnr kan klistres ved siden av etg i…

God beliggenhet midt i sentrum og alltid hyggelig service i resepsjonen. God str på rom og selv om de ikke er helt nyoppusset, så er det god atmosfære. Fint om romnr kan klistres ved siden av etg i heisen da det ikke er like logisk med litt have etg. Maten er helt ok, litt under det jeg forventer hos Clarion. Korona frokosten var meget begrenset, ikke noe grønt å få tak i. Og savner en ordentlig cappuccino, ikke å oppdrive verken i restaurant, bar eller resepsjonen. Har spist kveldsmat her når jeg har vært alene, men ikke deg helt store. Anbefaler heller Bjørk i 2. etg på Glasshuset.

Svar fra eier

9. juli 2020

Hei! så hyggelig at du framhever servicen fra resepsjonen! Det skal jeg med glede og stolthet videreformidle til dem. Jeg er veldig takknemmelig for at du gjør oss oppmerksom om at vi har et forbedringspotensiale i resturanten, det skal vi umiddelbart ta tak i. Håper vi ser deg på besøk hos oss igjen, du er varmt valkommen!

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.