Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal. Vi er et kontantfritt hotell. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
636 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Koselig og sentralt

1. desember 2019, Brattvåg, Norge, alfmagne

Bodde her en helg i forbindelse med arrangement i Stormen kulturhus . Pen rom, god frokost og ok kveldsbufet. Sentralt beliggende med parkering rett utom døren. Hjelpsom og hyggelig betjening .Anbefal…

Bodde her en helg i forbindelse med arrangement i Stormen kulturhus . Pen rom, god frokost og ok kveldsbufet. Sentralt beliggende med parkering rett utom døren. Hjelpsom og hyggelig betjening .Anbefales.

Svar fra eier

3. desember 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Alf Magne! Vi er så glade for å høre at du hadde ei fin helg hos oss på Grand, og håper vi får gleden av å ønske deg varmt velkommen tilbake! :-)

Les hele anmeldelsen
3

God beliggenhet, men..

12. november 2019, , Flybaronen

Hotellet ligger veldig sentralt. Ca 4 minutter fra busstoppet i sentrum. Sentralt til glasshuset , men med vei rett utenfor bør du velge rom litt opp i etasjene for å unngå all støy på kveld/morgen. R…

Hotellet ligger veldig sentralt. Ca 4 minutter fra busstoppet i sentrum. Sentralt til glasshuset , men med vei rett utenfor bør du velge rom litt opp i etasjene for å unngå all støy på kveld/morgen. Rommene er trekkfulle , så sett på varme med en gang du kommer inn (gjelder vinterstid).

Svar fra eier

13. november 2019

Hei Flybaronen, tusen takk for din tilbakemelding! Vi har akkurat skiftet vinduer i store deler av hotellet, så det hadde vært helt supert om du kunne sende meg en mail om hvilket rom du opplevde som trekkfullt. Da har vi mulighet til å fixe det med en gang. Send gjerne mail til meg direkte, unni.olsen@choice.no, så tar vi tak i saken. Tusen takk igjen for at du gir oss tilbakemelding, jeg håper vi ser deg snart på besøk hos oss igjen. Du er hjertelig velkommen!

Les hele anmeldelsen
4

skuffet

6. november 2019, Hamar, Norge, Anne Sewell E

vi overnattet 3 netter på Grand i oktober og gledet oss. denne gangen var det dårlig mat og dårlig betjening. Betjeningen var stort sett fraværende under kveldsbuffeten. Rommet var som vanlig veldig b…

vi overnattet 3 netter på Grand i oktober og gledet oss. denne gangen var det dårlig mat og dårlig betjening. Betjeningen var stort sett fraværende under kveldsbuffeten. Rommet var som vanlig veldig bra.

Svar fra eier

10. november 2019

Kjære Anne Sewell E, jeg beklager virkelig at oppholdet ikke sto til forventningene denne gang. Vi tar din tilbakemelding på største alvor, og takker for at du gav oss tilbakemelding om dette. Det er kun da vi kan bli bedre. Jeg håper alikevel at du vil besøke oss igjen, og forhåpentligvis få en bedre opplevesel neste gang.

Les hele anmeldelsen
5

Suverent hotell i kjernen av Bodø

25. oktober 2019, Mo i Rana, Norge, 859j_rgene

Vi fikk et flott rom i 3 etg. Oppusset og stilfullt rom. Vakker lampe midt i taket som jeg elsker! Flott og vennlig ansatte. Nært alt du måtte ønske i Bodø sentrum. Anbefales på det varmeste. Lunch…

Vi fikk et flott rom i 3 etg. Oppusset og stilfullt rom. Vakker lampe midt i taket som jeg elsker! Flott og vennlig ansatte. Nært alt du måtte ønske i Bodø sentrum. Anbefales på det varmeste. Lunch og kveldsmaten er ett stort pluss. God mat !

Svar fra eier

28. oktober 2019

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, så koselig at dere trivdes hos oss. Vi håper vi ser dere snart igjen hos oss, dere er hjertelig velkommen!

Les hele anmeldelsen
5

Helt fantastisk

8. september 2019, 7350 Buvika, ReidarM18

For en service skal du lete lenge etter, her fikk vi alle måltider inkludert til en rimelig sum, Servicen var helt topp og rommet var veldig bra. Trivelig god og rolig atmosfære i matsalen og intimt,.…

For en service skal du lete lenge etter, her fikk vi alle måltider inkludert til en rimelig sum, Servicen var helt topp og rommet var veldig bra. Trivelig god og rolig atmosfære i matsalen og intimt,. Hit skal vi garantert igjen , må også nevne at personalet var bli - hjelpsom om det var noe du lurte på.

Svar fra eier

9. september 2019

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det gleder virkelig mitt hjerte, og jeg håper vi ser deg snart på besøk hos oss igjen ! Du er hjertelig velkommen.

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.