Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Bodø

Velkommen til naturskjønne Bodø. Her bor du i en livlig by og i historiske rom midt i hjertet av byen. Dra på shopping, hold utkikk etter havørner, eller opplev heftige naturfenomener – i Bodø har du aktiviteter av alle slag rett utenfor døra.

En rolig oase midt i byen

Bodø ligger på en halvøy langs kysten i Nord-Norge, og tilbyr storslåtte naturopplevelser. Padle kajakk, koble av på en båt eller fisk i verdens sterkeste malstrøm Saltstraumen. Det finnes også flere aktiviteter midt i sentrum av byen. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger sentralt og i nærheten av Bodøs shoppinggate Glasshuset og havna. I tillegg finner du Luftfartsmuseet og Galleri Bodøgaard innen behagelig avstand. Bodø lufthavn ligger bare et par minutter unna, noe som gjør det lett å komme seg til og fra denne populære destinasjonen.

Avkobling og trening

Etter en lang dag kan det være deilig å slappe av og lade batteriene. Relaxavdelingen på Clarion Collection Hotel Grand Bodø har en rolig og harmonisk atmosfære med både badstue og moderne liggestoler. På den andre siden av gata ligger Balansen – et helse- og livsstilsenter. Her kan du trene på senter og booke forskjellige gruppetimer. Du får også tilgang på spaavdelingen deres med boblebad og badstue.

Kultur, natur og historie

Bodø er en livlig by som også er en av de hurtigst voksende byene i Nord-Norge. I byen finner du kunst og håndverk i typisk nordnorsk stil, men også moderne konserter og smakfulle restauranter. Et besøk på øya Kjærringøy tar deg med tilbake i tid. Øya har vakre strender og høye fjelltopper og er en av Norges best bevarte handelsplasser fra 1800-tallet. Med sin geografiske beliggenhet har Bodø også gode forutsetninger for å oppleve heftige naturfenomener. Byen ligger ca. ni mil nord for polarsirkelen og har midnattssol fra 4. juni til 8. juli. Kanskje du ser nordlyset?

Konferanser, møter og lokaler i Bodø

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Bodø? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Mo i Rana

Les mindre
4 hotell i Bodø

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.