Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre tilbud for julen 2019, samlet på et sted

  • Bookingperiode:

    12. sep 2019 - 20. des 2019

Om du er en vennegjeng, en bedrift eller familie så kan vi tilby en hyggelig ramme rundt førjulstiden. Kom til duk og dekket bord!

Bedriftsjulebord i eget lokale

Pyntet eget lokale i helgene 15. - 16. november og 22. - 23. november fra 50 personer eller mer. For kun 745,- per person er både festlokalet og julebuffet (varm mat og dessert), evt. servert på tallerken om ønskelig, inkludert. Vi kommer gjerne med våre anbefalinger til underholdning inne i lokalet så festen svinger ekstra! Ønsker dere å spise i restauranten er prisen 650,- per person.

Julelunsj

Fra 18.november til 20. desember tilbyr vi julelunsj alle dager i restauranten alle ukedager fra kl. 11.30 - 14.00 til kr. 395,- per person. Deilig varm julemat samt dessert, enten på buffet eller servert på tallerken. Har du allerede bestilt møte her med dagpakke hvor lunsj er inkludert, så oppgraderer vi til julelunsj for kun kr. 100,- per person. Eller kanskje enda bedre, bestill et møterom med dagpakke for perioden 2. - 13. desember så inkluderer vi julelunsjen i pakken fra 525,- per person. Referer til kampanjekode JULEMØTE2019.

Frokostmøte kampanje i desember

Fra 2. til 13. desember har vi knallpris for frokostmøter hos oss. Fra kun 325,- per person inkluderer vi frokostbuffet i restauranten, møterom på dagtid og pausemat/kaffe. Referer til kampanjekode JULEFROKOST2019 når du sender oss en forespørsel.

Familiejulebord med juleverksted for de minste

Søndagene 1., 8. og 15. desember fra kl 14.00 - 17.00 har vi vår tradisjonelle julebuffet i restauranten. Våre aktivitetsledere underholder barna med juleverksted og pepperkakebaking fra kl. 15.00 - 17.00, i tillegg til at vi viser film. Nissen kommer selvfølgelig også innom. Priser for voksne er 550,-, barn 4-12 år er 295,- og barn yngre enn det er gratis.

Julebordshow - alt på et sted!

Julebordshowet fortsetter etter stor pågang de siste årene og lange ventelister, så det er ikke noe å vente på. Her får du alt på et sted med deilig julemat og topp underholdning på følgende datoer: 29. og 30. november, 6. og 7. desember, 13. og 14. desember. Komiker Terje Sporsem loser deg trygt gjennom kvelden som konferansier, tillegg blir det mer latter med Vidar Hodnekvam, fantastiske artister vil få lysekronene til å riste som Madcon, Eirik Søfteland og Vivian Sørmeland som har med seg Need Music (DJ, fiolinist & saksofonist). Kvelden avsluttes med partybandet Undercover som alltid leverer god stemning fra scenen med coverlåter fra det siste tiår. Billetter er fra 1295,- per person. 

Overnatting i forbindelse med julebord

Vårt aller beste tips: Benytt deg av vår gratis parkeringsplass, slå til med supertilbud på overnatting, nyt deilig frokost dagen derpå og dropp heller taxituren hjem.

  • Standard rom  20 m2: 745,- for inntil 2 personer
  • Superior rom 35 m2 med sittegruppe: 945,- for inntil 2 personer
  • Deluxe rom 35 m2 med sittegruppe, utsikt og kaffemaskin: 1145,- for 2 personer 

 Bestill eller send en forespørsel her!

Vilkår og betingelser

Prisene gjelder på forespørsel med forbehold om ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.