Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Kom som en skinnfell, dra som en løve!

  • Bookingperiode:

    3. jan 2018 - 28. jun 2018

Som gjest hos oss kan du nå bestille gratis trening med Personlig Trener i vårt fantastiske gym. Det blir grupper på maks 10 personer tilpasset hvert sitt nivå så det er ingen grunn til å ikke prøve!

Fra og med 9. januar kan du få gratis time med Personlig Trener fra Bergen PT Senter når du bor hos oss. Hver tirsdag kl. 18.30 og hver torsdag kl. 17.00 (avvik kan forekomme). Om du ønsker en egen PT time tilbys våre gjester spesial priser på halve og hele timer, samt online oppfølging. Resepsjonen vår kan hjelpe deg med bestilling. Visste du også at du kan levere ditt svette treningstøy til oss på kvelden så er det vasket og klart neste morgen?

De dagene treneren er hos oss er det også mulig for gjester utenifra å bestille en time med PT i vår gym. Dette kan bestilles direkte til Bergen PT Senter. Hjertelig velkommen!

Tilbudet består av

  • Gratis time med Personlig Trener i gruppe
Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.