Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

17. mai frokost

  • Bookingperiode:

    1. apr 2019 - 16. mai 2021

Priser

Frokost buffet 295,- for voksne

Frokost buffet 145,- for barn 4-12 år

Gratis for barn 0-3 år

Ved å bestille bord til deg og dine hos oss på selveste 17. mai vil det bli en hyggelig og avslappende start på feiringen med null oppvask etterpå). Vår frokost buffet utvides med tradisjonsrik mat som hører nasjonaldagen til.

Vår frokost buffet står fremme som vanlig denne dagen fra kl. 07.00 - 11.00, men med en god del ekstra som rømmegrøt, spekemat m.m. For gjester som ikke bor på hotellet er prisen 295,- for voksne og 145,- for barn fra 4 - 12 år. Vi pynter bordet til ditt selskap ekstra med hvite duker og lys for den rette feststemningen. 

Smittevern: Vi må forholde oss til de enhver tid gjeldende regler som gjelder i Bergen Kommune og nasjonalt. I skrivende stund kan private grupper maks være 10 personer og vi sørger for avstand hvis det er flere husstander i samme bestilling. Restauranten vår er stor, så avstand mellom gjestene generelt blir ivaretatt, antibac står tilgjengelig og vi har smitteverntiltak rundt buffeten. NB: Det er påbudt å gå med munnbind på hotellet, utenom når man sitter ved bordet sitt. 

Hjertelig velkommen!

Pakken inkluderer

  • Frokost buffet
  • Selskapsoppdekking
  • Gratis parkering
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder med forbehold om kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.