Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 20 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland. Med gratis parkering og ellers gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt som skjer i Bergen, men likevel i rolige omgivelser.

En ny klassiker

Vi heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med nyoppusset hotell, 223 nye rom i tillegg til de 150 eksisterende, Brasserie X, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst vestlandets tøffeste konferanseavdeling er vi alltid beredt, alltid fokusert.

Vi er 30 år ung

I mai 2017 er hotellet hele 30 år, men har gått gjennom en stor forvandling og fremstår som ny i dag. Så med erfaringen til en 30-åring, men med sinnet til en tenåring tar vi godt vare på deg som gjest her på hotellet. Gå ikke glipp av vår kampanje i forbindelse med vårt jubileum, der vi gir 30 % rabatt ved bestilling av full konferansepakke. 

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første du møter når du ankommer Edvard Grieg er vår fantastiske lobby, som med sine mange høydemeter under taket, deilige sittegrupper, store kunstverk og meterhøye planter inviterer til et møtested med avslappet og herlig atmosfære. Her finner du også Brasserie X og Bar X, som serverer god mat og drikke. Utenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyte både mat og drikke. Lobbyen inkluderer også Lounge 24, mingleområde for konferanser og tre PCer til fri bruk for våre gjester.

Familiehotellet ditt i Bergen

Våre romslige familierom på 35 kvadratmeter er en grunn i selv å velge dette hotellet. I tillegg har vi inngått samarbeid med Leo´s Lekeland, Bergens største innendørs lekeland, som ligger kun 3 minutters kjøring fra hotellet. Her får våre gjester mot billett utstedt av hotellet halv pris på inngang til barna. Voksne går gratis. Alt mulig av spennende serverdigheter og aktiviteter for hele familien finner man en kort kjøretur fra hotellet, som feks Vannkanten og nye "Høyt & Lavt" Klatrepark. Spør oss gjerne også om nærmeste strand eller turområde.

Nærområdet

Skal du på ferie? I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Fana golfbane og flotte turområder for å nevne noe. Fra de fleste vinduene ser du utover både fjord og fjell, og i umiddelbar nærhet ligger Bergens største kjøpesenter. Trenger du dagligvarer finnes dette ca. 10 minutters gange fra hotellet. Her kan du lese mer om Bergen.

Løp over byfjellene

I toppetasjen har vi nytt flott treningsområde, hvor du har utsikt så langt øyet rekker å se, både østover og vestover. Finnes det bedre treningsmotivasjon? Det må i så fall være det tilhørende TV lounge området. Hotellet tilbyr gratis vask av ditt svette treningstøy så slipper du å pakke det ned igjen i kofferten!

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan enten spille squash til rabatterte priser eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Kurs, konferanse og møter

Vår nye konferanseavdeling over to etasjer vil garantert inspirere deg. Med store, åpne fellesområder med utsikt utover skogkledde åser er det lett å finne motivasjon og inspirasjon i våre møterom. Våre store og fleksible lokaler gjør det til en lek å arrangere konferanse for så godt som 2000 personer samtidig. Det garanterer vi!

Gode idrettspriser

Vi har gode priser når idrettslaget skal på tur om du er utøver, dommer, et helt lag eller heiagjeng. Se mer info her for prisene til Norges Idrettsforbund eller kontakt oss om du vil vite mer om våre idrettspakker til hele laget/forbundet. Vi har menyer fra 175,- p.p. og enkeltrom fra 620,-. Dessuten har vi unike og gratis parkeringsmuligheter for busser o.l.

Kontakt

  • Telefon: +47 55 98 00 00
  • Faks: +47 55 98 01 50
  • E-post: q.bergen@choice.no
  • Org. nr: 975 966 402
  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Transport fra Bergen

Direktebuss 50E går fra Bystasjonen, perrong C eller Olav Kyrresgate perrong B. 
Gå av på holdeplass Statoil, Sandslivegen. 
700 meter gange til hotellet.
Bybanen stopper 800 meter fra hotellet på holdeplass Sandslivegen og går ca. hvert 10. minutt. Traseen tar deg hele veien fra Bergen sentrum og til flyplassen. 

Transport fra flyplassen

Flybuss til holdeplass Håvardstun.
700 meter gange til hotellet.
Bybanen tar deg til og fra Bergen Airport Flesland. Holdeplass Sandslivegen.

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon+47 07000, hvor vi har en fastpris avtale. Se under Vanlige spørsmål for mer informasjon eller kontakt resepsjonen.

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antall hotellrom

373 rom

Antall rom for spesielle behov

Handikapvennlige: 34
Allergivennlige: 22

Antall konferanselokaler

20 rom - makskapasitet 2500 personer

Avstand Bergen Lufthavn

3 kilometer - ca. 5 min

Avstand Bergen sentrum

12 kilometer - ca. 15 min

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass Statoil, Sandslihaugen eller Håvardstun: 700 meter
Reisetid med kollektiv transport til Bergen sentrum: ca 35 min
Reisetid med kollektiv transport til flyplassen: ca 6 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.