Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

I vårt nyrenoverte hotell Quality Hotel Edvard Grieg finner du nydelig mat i fantastiske lokaler i Brasserie X, og noe godt å drikke finner du i Bar X. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller middag - velkommen skal du være!

Brasserie X og Bar X

Restauranten har blitt renovert og utvidet med en ny a la carte avdeling, Brasserie X, Quality Hotels' nye restaurantkonsept. Restauranten kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat. Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene den sesonginspirerte menyen til gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, den er også selve kilden til energi, mot og begeistring.

Måltider

Vi starter dagen kl. 04.45 i ukedagene og 05.45 i helgene med å sette ut det vi kaller for en liten "Early Bird"-frokost for deg som skal ekstra tidlig avgårde. Deretter byr vi på en herlig frokostbuffét med mange gode og sunne alternativer. Lunsj er hovedsakelig på forespørsel, men resepsjonen har alltid noen alternativer om du er litt sulten. Døgnet rundt har resepsjonen mye å tilby i kiosken, som wraps, sandwicher, youghurt og drikkevarer. Kaffe og te er tilgjengelig i lobbyområdet hele døgnet.

Kontakt oss gjerne før ankomst dersom du har allergier, så ordner vi noen alternativer for deg.

Trim og avslapping

Ta gjerne en tur innom vårt store treningsenter i 7. etasje med fantastisk utsikt. Her finner du alt av utstyr til styrke- og kondisjonstrening, samt en TV-lounge. Nyhet i 2016 er at hotellet tilbyr gratis vask av ditt svette treningstøy så slipper du å pakke det ned igjen i kofferten!

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan enten spille squash til rabatterte priser eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Selskap

Ta kontakt dersom du ønsker å holde selskap hos oss, så sender vi deg vår selskapsmeny.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Lunsj

På forespørsel

Middag

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

Bar X

Mandag - lørdag: fra kl. 17.00
Søndag/helligdager: Stengt

Treningsrom

Alle dager: 06.00 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.