Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

  • Resturant Brasserie X, dekket rundbord og lamper ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen
  • Konferanserommet Troldsalen med plass til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 20 min fra sentrum. Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen! Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Bergens største og tøffeste hotell gjenåpnet dørene i mai 2015! Med inspirerende interiør, modig motivasjon og uendelig utsikt står bautaen Quality Hotel Edvard Grieg klar til å ta imot deg 20 minutter fra Bergen by og 5 minutter fra Flesland. Med gratis parkering og ellers gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt som skjer i Bergen, men likevel i rolige omgivelser.

Moderne og klassisk hotell

Vi heter ikke Edvard Grieg for ingenting. I likhet med vår navnebror er vi både lokale og internasjonale, nyskapende og klassiske - og ikke minst er vi stolte av høre til i Bergen. Med 223 helt nye hotellrom i 2015, i tillegg til de 150 eksisterende, restaurant Brasserie X, bar X, treningsrom med utsikt over byfjellene og ikke minst vestlandets tøffeste konferanseavdeling er vi alltid beredt, alltid fokusert.

Kurs, konferanse og møter til opptil 2000 personer

Vår konferanseavdeling over to etasjer vil garantert inspirere deg. Med store, åpne fellesområder med utsikt utover skogkledde åser er det lett å finne motivasjon og inspirasjon i våre møterom. Våre fleksible lokaler gjør det til en lek å arrangere konferanse for så godt som 2000 personer samtidig. Det garanterer vi!

Julen 2019

Enten du er privatperson eller firma så er vi stedet for å markere julen. Vårt storslagne og populære julebordshow går i helgene fra fredag 29. november til 14. desember, vårt tradisjonsrike familiejulebord starter søndag 1. desember og julematen inntar både lunsjbordet og a la carte restauranten allerede i november. Les mer her

Familiehotellet ditt i Bergen

Våre romslige familierom på 35 kvadratmeter er en grunn i selv å velge dette hotellet. Alt mulig av spennende serverdigheter og aktiviteter for hele familien finner man en kort kjøretur fra hotellet, som blant annet Trampolinepark, Leos Lekeland, bowling, Vannkanten badeland og "Høyt & Lavt" Klatrepark. Spør oss gjerne også om nærmeste strand eller turområde, det er nok nærmere enn du tror.

I sommerferien fra 14. juni til 18. august blir vi ekstra barnevennlige med velkomstgave og innsjekk for de minste, aktivitetsrom, badekrakk til barna på familierommene, barnemeny i restauranten og aktivitetsleder som arrangerer skattejakt (tirsdager, onsdager, fredager og lørdager kl. 18.30). I andre skoleferier som høst- og vinterferie har vi velkomstgave til barna, tegnebord i restauranten og ikke minst en egen Q-zone med shuffleboard, foosball og brettspill.

Nærområdet

Skal du på ferie? I nærområdet vårt finner du Troldhaugen, Fana golfbane, Siljustølen og flotte turområder for å nevne noe. Fra de fleste vinduene ser du utover både fjord og fjell, og i umiddelbar nærhet ligger Bergens største kjøpesenter, Lagunen. Trenger du dagligvarer finnes dette ca. 10 minutters gange fra hotellet. Her kan du lese mer om Bergen.

Cash free

Quality Hotel Edvard Grieg gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Rengjøring av rom - Sweet Dreams Stay

Prosjektet Sweet Dreams er et samarbeid mellom oss og UNICEF, der vi hjelper barn som er utsatt for menneskehandel ved å gi dem en natt i trygghet. Du kan bidra til prosjektet ved å velge bort rengjøring av rommet de gangene du sammenhengende bor mer enn én natt. Bare heng ut Sweet Dreams-skiltet på dørhåndtaket senest klokka 23.00. For hvert rom som ikke rengjøres, doneres 10 NOK til UNICEF. Samtidig reduseres bruken av kjemikalier, energi og vann. Sammen kan vi gjøre en forskjell! Her kan du lese mer om Sweet Dreams.

Vi er stedet for de fleste anledninger

Sjekk ut våre tilbud for de ulike sesongene og anledningene her. Les mer om våre gode priser på blant annet konfirmasjoner, bryllup, 17. mai feiring, familiejulebord og sist men ikke minst vårt populære julebordshow. 

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første du møter når du ankommer Edvard Grieg er vår fantastiske lobby, som med sine mange høydemeter under taket, deilige sittegrupper, store kunstverk og meterhøye planter inviterer til et møtested med avslappet og herlig atmosfære. Her finner du også Brasserie X og Bar X, som serverer god mat, drikke samt tilbyr gratis shuffleboard og foosball. Utenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyte både mat og drikke. Lobbyen inkluderer også kiosken Lounge 24, mingleområde for konferanser og tre PCer til fri bruk for våre gjester.

Løp over byfjellene

I toppetasjen har vi nytt flott treningsområde, hvor du har utsikt så langt øyet rekker å se, både østover og vestover. Finnes det bedre treningsmotivasjon? Hotellet tilbyr også gratis vask av ditt svette treningstøy så slipper du å pakke det ned igjen i kofferten!

Spør oss gjerne om treningsmuligheter i nærheten av hotellet. Du kan enten spille squash til rabatterte priser eller utforske de ulike turløypene i området dersom du heller ønsker å trene ute.

Gode idrettspriser

Vi har gode priser når idrettslaget skal på tur om du er utøver, dommer, et helt lag eller heiagjeng. Se mer info her for prisene til Norges Idrettsforbund eller kontakt oss om du vil vite mer om våre idrettspakker til hele laget/forbundet. Vi har menyer fra 185,- p.p. og enkeltrom fra 640,-. Dessuten har vi unike og gratis parkeringsmuligheter for busser o.l.

Vi ønsker å gjøre en forskjell

I Nordic Choice Hotels har vi tre bunnlinjer, som hjelper oss å fokusere på de viktige tingene. People, Planet og Profit. På vårt hotell støtter vi så mye lokalt som mulig og blant våre hjertesaker er Natteravnene Raadal, Fana Idrettslag og Møhlenpris Idrettslag. Før jul hvert år velger vi også en lokal organisasjon som mottaker av gaver til vårt Ensomme Juletre. Aksjonen som skal komme barn og unge til gode i tillegg til at Nordic Choice donerer 10,- per gave til UNICEF. Vi ønsker også å være en inkluderende bedrift som mulig i forhold til praksisplasser via NAV, fagdager for elever med mer. På miljøsiden jobber vi hele tiden med å minske vårt fotavtrykk og være mest mulig bærekraftig. Handler om alt fra å bruke Ozon vann til rengjøring, sortere alt avfall, bruke minst mulig vann, minst mulig matsvinn og mest mulig bærekraftig mat som attpåtil går innunder etisk handel. Nå har vi også stø kurs mot på bli plastfrie i år 2020. Har du tanker om hvordan vi kan gjøre en enda større forskjell? Kom gjerne med tips til oss! Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe sa en klok mann en gang.

Kontakt

  • Telefon: +47 55 98 00 00
  • Faks: +47 55 98 01 50
  • E-post: q.bergen@choice.no
  • Org. nr: 975 966 402
  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med bil er det enkelt å komme til hotellet. Vær obs på at enkelte GPSer kan sende deg ved en feil inn på en privat vei, så følg heller veiskiltene og kjør inn på Sandsliåsen fra Sandslivegen.
Transport til/fra Bergen
Direktebuss 50E

Går fra Bystasjonen eller Olav Kyrresgate. Gå av/på holdeplass Equinor/Sandslivegen, 700 meter fra hotellet. Tar ca. 40 minutter.

Bybanen

Stopper 800 meter fra hotellet på holdeplass Sandslivegen og går jevnlig. Den tar deg hele veien fra Bergen sentrum og tar ca. 35 minutter.

Transport til/fra flyplassen
Bybanen

Tar deg til og fra Bergen Lufthavn, Flesland og har hyppige avganger. Holdeplassen vår heter Equinor/Sandslivegen 800 meter fra hotellet og selve turen tar ca. 7 minutter.

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, telefon +47 07000, hvor vi har en fastpris avtale til flyplassen. Se under Vanlige spørsmål for mer informasjon eller kontakt resepsjonen.

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antall hotellrom

373 rom

Antall rom for spesielle behov

Handikapvennlige: 35
Allergivennlige: 22

Antall konferanselokaler

20 rom - makskapasitet 2500 personer

Avstand Bergen Lufthavn

3 kilometer - ca. 5 min med bil

Avstand Bergen sentrum

12 kilometer - ca. 20 min med bil

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass Equinor, Sandslivegen eller Håvardstun: 800 meter
Reisetid med kollektiv transport til Bergen sentrum: ca. 35 min
Reisetid med kollektiv transport til flyplassen: ca. 8 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.