Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av impulser. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, mat, glade ansatte og deg som er gjest. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Vårt hotell skal være en levende møteplass som vekker din nysgjerrighet og skaper opplevelser. Vi ønsker å være en levende møteplass der du får byens liv og puls innenfor hotellets fire vegger.
 
En levende møteplass

En levende møteplass skapes ikke av velkjent design, flott kunst eller heftig musikk. En levende møteplass handler om mennesker. Det er menneskene som skaper god stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan inneholde noe helt fantastisk. Det er dette vi ønsker å formidle gjennom Clarion Living Room.

Hva skjer?

I vår kalender kan du se nærmere på hva som vil skje måned for måned. Vi samarbeider med mange spennende aktører, og har mange planer fremover. Levende musikk, sushikurs, quiz og vinsmaking er bare noen av aktivitetene du kan forvente deg. Vår ambisjon er at du innimellom skal ønske at du heller er i vårt Living Room enn i din egen stue.

Hjertelig velkommen til Clarion Living Room!

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.