Stoltzen
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Admiral 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel® Admiral

Stoltzen Opp

Blodsmak i munnen, smerte og kanskje noen tårer. På toppen er det uansett verdt det. Etterpå kan du ta en velfortjent seiersfest hos oss, eventuelt bare legge deg noen timer i sengen. Alt er lov.

  • Periode for opphold:

    27. sep 2018 - 30. sep 2018

  • Bookingperiode:

    1. jun 2018 - 29. sep 2018

Som deltager i Stoltzekleiven Opp får du spesialpris på din overnatting hos oss. Hotellet ligger i perfekt oppvarmingsavstand fra starten i Fjellveien, og vi har AfterStoltz hos oss etter løpet begge dagene.

Under Stoltzen Opp kommer vi til å ha en ekstra løpsriktig frokost, så du skal få i deg akkurat det du trenger for å holde ut blodslitet, eller for at kroppen skal restituere seg best mulig. Book overnattingen hos Stoltzehotellet Clarion Hotel Admiral, så lover vi å ta vare på deg som den stjernen du er. Priser for deltagere er 995,-/1195,- i standard enkelt-/dobbeltrom. .

Ønsker du å booke bord i restauranten eller ha en bankett for deg og dine løpsvenner, ta kontakt med oss på event.admiral@choice.no. Stoltzen-deltagere får 20% rabatt på all mat fra a la carte-menyen, og restauranten har åpent fra 18.00 - 22.00.

På AfterStoltz har vi både DJ og servering av burgere, salater, småretter og mye annet godt til 20% rabatt. Baren har matservering fra kl 16.00 - 23.00 fredag og lørdag.

Hjertelig velkommen til stoltzehotellet.

Inkludert:

  • Overnatting i standard enkel-/dobbeltrom
  • Løpsriktig frokost
  • Wifi
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder i standard singel-/dobbeltrom ved ledig kapasitet, og kun for deltagere av Stoltzekleiven Opp. Hotellet kan be om bekreftelse på deltagelse i løpet.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.353.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.