Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Påskeferie i Bergen

Nyt påsken i storbyen Bergen. Gå på jakt etter påskeeggene som er gjemt rundt på hotellet, spis en bedre middag på Kitchen & Table eller en av de mange andre restaurantene i området, gå på Akvariet eller ta tiden opp Stoltzen.

  • Periode for opphold:

    7. apr 2017 - 15. apr 2017

  • Bookingperiode:

    24. mar 2017 - 15. apr 2017

Kom til oss i påskeferien - med eller uten barn. Rundt om på hotellet kan du finne små påskeegg gjennom hele ferien. Lever dem inn i resepsjonen og få flotte premier som kan glede både store og små gjester.

Nordmenn valfarter til fjells i påsken, men flere og flere av oss setter pris på en real bypåske. Vil du kombinere fjell og by, er vel ingen byer bedre egnet enn Bergen. Hvor mange fjell rekker du over?

Bergen byr på mange opplevelser i påsken. Besøk restauranter, nattklubber, Bryggen, Fløyen og Ulriken, eller ta deg en tur opp Stoltzen for å forbrenne påskegodtet. Ungene stortrives på Akvariet, og bor du hos oss får du 20% rabatt på inngangsbilletten. De vil også elske turer med Fløybanen og Ulriksbanen. 

Hotellfrokosten er viktig, og vi har et rikelig utvalg for både store og små. Sunt, søtt, smaksrikt og økologisk.

På Kitchen & Table Bergen serverer vi Norges beste Taco. Den vant nemlig NM i Taco i november, og innholder blant annet sjøkreps.

Book et rom og bli med på en herlig bypåske i Bergen.

Inkludert:

  • Rom
  • Frokost
  • Wifi
Vilkår og betingelser

Gjelder ved ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.