Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge Midlertidig stengt 30.03.20 - 18.06.20

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1543 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Weekend i Bergen

9. mars 2020, Åkrehamn, Norge, olemsand

Oppgraderte fra Standard rom til Superior med utsikt - det anbefaler jeg ikke andre å gjøre da rommet ikke virker å være noe bedre en vanlige rom på vanlige hotell. Utsikten ser man ikke uten at man s…

Oppgraderte fra Standard rom til Superior med utsikt - det anbefaler jeg ikke andre å gjøre da rommet ikke virker å være noe bedre en vanlige rom på vanlige hotell. Utsikten ser man ikke uten at man står i vinduet. Lite vindu i hjørne. Veldig hyggelig personale. Veldig god mat. 3 måltider inkludert, fantastisk bra.

Svar fra eier

25. mars 2020

Vi takker for din tilbakemelding og beklager at du ikke var fornøyd med oppgraderingen av rommet. Vi håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake og at vi da kan få oppgradere deg til et av våre andre rom med bedre utsikt.

Les hele anmeldelsen
5

Havnekontoret

20. januar 2020, Bergen, Norge, 297kristinad

Havnekontoret er eit veldig flott hotell med ein god atmosfære. Flotte fellesområder og koselig matsal. Her kan ein kose seg med noko søtt til kaffien på ettermiddagstid, og ein får gratis kveldsmat s…

Havnekontoret er eit veldig flott hotell med ein god atmosfære. Flotte fellesområder og koselig matsal. Her kan ein kose seg med noko søtt til kaffien på ettermiddagstid, og ein får gratis kveldsmat som består av ein salatbuffet, ein varmrett og suppe. Alt dette er inkludert i prisen. Rommet vi budde på var stort og fint. Reinhaldet var godt og personalet var veldig hjelpsame og blide. Hotellet anbefales.

Svar fra eier

5. februar 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
5

Får alt som er forventet

11. januar 2020, Oslo, Norge, Lena_Oslo

Jeg leste om hotellet i «Strategi» av Fjelstad og Lunnan når jeg studerte på høyskole og hadde lyst til å se hvordan det går i virkeligheten. Hotellet ble gitt som eksempel på hotellet som tilbyr tjen…

Jeg leste om hotellet i «Strategi» av Fjelstad og Lunnan når jeg studerte på høyskole og hadde lyst til å se hvordan det går i virkeligheten. Hotellet ble gitt som eksempel på hotellet som tilbyr tjenester man forventer å få fra hotell. Det var et koselig opphold. Passelig stort rom. Fine måltider om morgen og kvelden. Stekte vafler. Veldig fine omgivelser i en historisk bygning og det var mulig å besøke tårnet som har utsikt 360 grader over byen. Anbefaler å ha opphold der. Virkelig fantastisk.

Svar fra eier

16. januar 2020

Tusen takk for din flotte tilbakemelding - den motiverer oss til å fortsette å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Perfekt plassering

24. november 2019, Bergen, Norge, Therealdan

Flott hotell med historiske detaljer, veldig hyggelige ansatte. Hyggelig med vafler på ettermiddagen, kveldsen var stort sett god, kjøttretten de serverte var god og mettende men suppen var nok hastve…

Flott hotell med historiske detaljer, veldig hyggelige ansatte. Hyggelig med vafler på ettermiddagen, kveldsen var stort sett god, kjøttretten de serverte var god og mettende men suppen var nok hastverksarbeid. Her kunne nok det bli lagt ned litt mer kjærlighet. Med enkle grep hadde den blitt god. Frokosten er ganske enkel, og et godt stykke bak andre hotellfrokoster jeg har spist i Bergen. Brødet var godt, ok utvalg av pålegg og en brie og blåmuggost. Varmrettene var skuffende, omeletten var smakløs, eggerøren var ikke god og baconet var dampet og trist. Kaffen var absolutt ikke god i restauranten, her bør de oppgradere utstyret. Utvalget av frukt var greit siden vi er midt på vinteren. Vi hadde rom med utsikt, renhold og standard var meget bra. Men det rommet vi hadde var litt knotete layout på. God seng.

Svar fra eier

25. november 2019

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventinger til maten - og vil se på våre rutiner slik at vi kan bli bedre for fremtiden. Vi håper at vi vil få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Weekend

23. september 2019, Bergen, Norge, Jansemann78

Flott hotell med god og vennlig service. Ble tatt godt imot. Flott og stort rom og veldig bra renhold. Kveldsmat(som forøvrig var inkludert i prisen)og spesielt frokost var veldig bra. Treningsrom og…

Flott hotell med god og vennlig service. Ble tatt godt imot. Flott og stort rom og veldig bra renhold. Kveldsmat(som forøvrig var inkludert i prisen)og spesielt frokost var veldig bra. Treningsrom og relax avdeling også bra.

Svar fra eier

30. september 2019

Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.