Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1578 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk feiring

10. september 2021, Bergen, Norge, KjerstiPz

Vi valgte Havnekontoret for å feire bryllupsdagen vår. På innsjekk ble vi ønsket velkommen av Christine, som var svært blid og hyggelig, og vi følte oss vel ivaretatt fra første stund. Rommet vårt var…

Vi valgte Havnekontoret for å feire bryllupsdagen vår. På innsjekk ble vi ønsket velkommen av Christine, som var svært blid og hyggelig, og vi følte oss vel ivaretatt fra første stund. Rommet vårt var i 5. etasje, med nydelig utsikt over Bergen by og havnen. Det ventet en veldig fin overraskelse på rommet i anledning feiringen vår, som ble satt stor pris på. Hotellet har en ypperlig beliggenhet. Interiøret er elegant og gjennomført. Tårnet har en vidunderlig utsikt - det perfekte sted å nyte solnedgangen med noe godt i glasset. Kveldsmaten som er inkludert i prisen var skikkelig god. Vi fikk servert suppe, brød, salater og nydelig lasagne. En flott ekstra service å tilby gjestene. Personalet i restauranten var meget imøtekommende og skapte en fin opplevelse. Frokosten var rikholdig og meget god. Frukt og kaffe/te var tilgjengelig hele tiden. Vi hadde en fantastisk feiring på Havnekontoret og kommer garantert tilbake!

Svar fra eier

12. september 2021

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding - den varmer og motiverer oss til fortsatt å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake:)

Les hele anmeldelsen
5

Nyter å besøke Havnekontoret

4. september 2021, Bergen, Norge, sveink_rei

Hotell Havnekontoret skuffer aldri. Betjening - service og spesielt frokost var som vanlig helt topp. Gleder oss til neste mulighet for besøk. Anbefaler alle som skal overnatte i Bergen om å teste H…

Hotell Havnekontoret skuffer aldri. Betjening - service og spesielt frokost var som vanlig helt topp. Gleder oss til neste mulighet for besøk. Anbefaler alle som skal overnatte i Bergen om å teste Hotell Havnekontoret. Dere vil ikke bli skuffet.

Svar fra eier

10. september 2021

Tusen takk for herlig tilbakemelding! Den varmer oss og motiverer oss til å jobbe for flere gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til å se dere igjen:)

Les hele anmeldelsen
5

Flott, sjarmerende og sentralt hotell

16. august 2021, Hokksund, Norge, Artun0575

Et sjarmerende flott hotell med fine, rene og stille rom, med gode senger. Personalet var veldig blide, hyggelige og hjelpsomme. God frokost og pluss med fika og kveldsmat inkludert. Også ekstra pos…

Et sjarmerende flott hotell med fine, rene og stille rom, med gode senger. Personalet var veldig blide, hyggelige og hjelpsomme. God frokost og pluss med fika og kveldsmat inkludert. Også ekstra positivt å få komme opp i tårnet og få med seg den flotte utsikten derfra. Veldig sentral beliggenhet. Helt klart et hotell vi vil komme tilbake til.

Svar fra eier

17. august 2021

Tusen takk for din fine tilbakemelding - den motiverer oss til å fortsett å skape gode gjeste-opplevelser. Vi gleder oss til å få ønske deg velkommen tilbake:)

Les hele anmeldelsen
5

fint hotell

28. juli 2021, Norway, lailaNorway

Fint hotell, flott beliggenhet,koselige rom. hyggelige folk i resepsjonen, følte oss veldig velkommen. Likte at vi måtte bruke munnbind når vi forsynte oss av buffeten... god frokost, og kveldsmat me…

Fint hotell, flott beliggenhet,koselige rom. hyggelige folk i resepsjonen, følte oss veldig velkommen. Likte at vi måtte bruke munnbind når vi forsynte oss av buffeten... god frokost, og kveldsmat med suppe eller varmrett. Et hotell jeg anbefaler å bo på , kommer igjen..

Svar fra eier

10. august 2021

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - vi gleder oss til å se deg igjen her hos oss.

Les hele anmeldelsen
5

Gjorde helgen perfekt

21. september 2020, Haugesund, Norge, AstridHG

Greit og rent rom med fin utsikt over havnen. Veldig gode senger! Glimrende konsept med kveldsmat og frokosten var veldig god. Alltid kjekt å overnatte på Havnekontoret! Noen ganger blir møtet med se…

Greit og rent rom med fin utsikt over havnen. Veldig gode senger! Glimrende konsept med kveldsmat og frokosten var veldig god. Alltid kjekt å overnatte på Havnekontoret! Noen ganger blir møtet med servicepersonell en så fin opplevelse at en bare må gi en tilbakemelding. Amalie, som jobbet i resepsjonen, er som skapt for denne rollen. Hun har det en kaller « det lille ekstra». Så bra for oss at hun hadde vakt hele helgen. Å gå forbi resepsjonen ble påfyll av smil, latter og god energi. Vi var heldige og fikk tilgang til tårnet med en fantastisk utsikt av Bryggen, og fikk tatt flotte bilder.

Svar fra eier

19. oktober 2020

Tusen takk for din flotte tilbakemelding - vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.