Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1615 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Historisk hotell, med flott beliggenhet og positivt personale!

16. august 2022, Norge, Susanne202

Første gang jeg bor på dette hotellet. Jeg ble ønsket varmt velkommen i resepsjonen. Fikk en flott oppgradering, som jeg ikke hadde drømt om. Nydelig suite, med fantastisk utsikt utover havna/ sjøen.R…

Første gang jeg bor på dette hotellet. Jeg ble ønsket varmt velkommen i resepsjonen. Fikk en flott oppgradering, som jeg ikke hadde drømt om. Nydelig suite, med fantastisk utsikt utover havna/ sjøen.Rent og fresht overalt. Ble anbefalt en tur opp i «tårnet» på hotellet, og ble ikke skuffet. Helt fantastisk utsikt over byen. Inkludert kveldsmat var et stort pluss, variert meny, og pent presentert! Frokosten var også god, de ansatte var raske til å « fylle på»og det var en rolig og god atmosfære i frokostsalen, til tross for mange gjester. Vakkert, stilfullt interiør og en sentral beliggenhet. Jeg kommer til å bo på dette hotellet igjen, helt klart!

Svar fra eier

17. august 2022

Tusen takk for flott omtale. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
2

Ikke for familier

6. august 2022, Oslo, Norge, Kejoha

Har bodd her flere ganger alene i jobbsammenheng, alltid fornøyd. Denne gang tok jeg med familien, og det ble en skuffelse. Kom litt sent på kvelden og gledet oss til kveldsmat. Kom inn i salen kl. 1…

Har bodd her flere ganger alene i jobbsammenheng, alltid fornøyd. Denne gang tok jeg med familien, og det ble en skuffelse. Kom litt sent på kvelden og gledet oss til kveldsmat. Kom inn i salen kl. 19.55 og fikk beskjed om at det var stengt av en ganske sur servitør. Da vi kommenterte klokken, ble han irritert og sa ok. Men siden personalet hadde begynt å rydde bort, var det et skuffende utvalg som var igjen. Vi droppet det og gikk et annet sted. Heller ikke tenkt over rommene når jeg kommer alene, men med 3 personer på rommet + hund, og uten aircondition, blir det varmt. Da det ikke var vindu, men balkongdør som kunne åpnes, kunne vi ikke ha denne åpen, da hunden er liten. I tillegg er dørene til bad/toalett skyvedører med delvis frostet glass, med flere på rommet er disse meget upraktiske, da døren også er vendt ut mot rommet (burde vendes ut mot mellomgang). Som familiehotell skuffer Havnekontoeret veldig dessverre. Usikker på om jeg kommer igjen.

Svar fra eier

9. august 2022

Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi vil gå gjennom våre rutiner slik at vi kan bli bedre for fremtiden. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Les hele anmeldelsen
4

Fantastisk betjening og miljø, ok frokost

29. juli 2022, , janinger2021

En natt i Bergen, valgte dette hotellet på grunn av arkitektur og interiør. Ble møtt av to meget imøtekommende og blide ansatte ved innsjekk. Var allerede blitt oppgradert på gullkortet, og håndskreve…

En natt i Bergen, valgte dette hotellet på grunn av arkitektur og interiør. Ble møtt av to meget imøtekommende og blide ansatte ved innsjekk. Var allerede blitt oppgradert på gullkortet, og håndskrevet velkomstkort lå på rommet, - sammen med en sjokolade :-). Her må du ta en tur rundt på hotellet, de har tatt vare på mye av den gamle stilen fra den gang dette var havnekontoret. Ikke minst: Få nøkkel i resepsjonen for å kunne gå opp i tårnet, som har utsikt over byen. Vi kom for sent til å få kveldsmat, men spiste frokost. Den var helt ok, men heller ikke noe mer. Utvalget og oppfølging her trekker ned helhetsinntrykket. Her er det muligheter for å løfte seg!

Svar fra eier

9. august 2022

Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre med å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake når du er i Bergen neste gang.

Les hele anmeldelsen
3

Greit nok

15. februar 2022, Bergen, Norge, 24trulsg

Vi bestilte en overnatting, og ble mottatt veldig bra. Fikk rom ganske langt oppe, og rommet var veldig bra. Så gikk vi ned for å spise middag, som var med i prisen. Men det var meget skuffende. Var…

Vi bestilte en overnatting, og ble mottatt veldig bra. Fikk rom ganske langt oppe, og rommet var veldig bra. Så gikk vi ned for å spise middag, som var med i prisen. Men det var meget skuffende. Var ikke store utvalget, dvs en suppe og en hovedrett. Så hadde vi visst dette, så tror jeg det at vi hadde gått ut for å spise. Det var tomat suppe, og en kylling rett man fikk. Så etter middag så ville vi bruke badekaret på rommet, men det var ganske eventyrlig. Når vi skulle slippe vannet ut så merket vi at vannet hadde "vandret" fra sluken halvveis til skyvedøren til badet. Og i tillegg så måtte man bruke bra med krefter for å lukke igjen døren til badet. Så kom vi ned til frokost, som var mye bedre enn middagen vi hadde. Så alt i alt var det greit nok men kommer nok ikke til å bestille her mere.

Svar fra eier

14. mars 2022

Truls, Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger til kveldsmaten og for ulempen rundt dette. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen. Vi ønsker deg en flott dag!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell i Bergen

25. november 2021, Kjøpsvik , Norge, Johnreewes

Veldig hyggelige ansatte som virkelig strekker seg for å tilfredstille gjestene på hotellet. Rent og pent både på rommene og i fellesarealer, trapper og matsal. Lekker frokostbuffet og god og variert…

Veldig hyggelige ansatte som virkelig strekker seg for å tilfredstille gjestene på hotellet. Rent og pent både på rommene og i fellesarealer, trapper og matsal. Lekker frokostbuffet og god og variert mat. Bør dekke de flestes matbehov. Beliggenheten er sentral og flybussen stopper like i nærheten av hotellet. Hotellet har en litt anonym inngang, men en flott lobby/resepsjon. Vi fikk lov å låne nøkkelen til tårnet for å se på utsikten over byen om kvelden. Vi rangerer dette blant de tre beste Norske hotellene i Choice-kjeden, etter å ha besøkt ca 25 forskjellige. Ser virkelig frem til å få besøke dette hotellet igjen.

Svar fra eier

30. desember 2021

Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre for å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake når du er i Bergen neste gang.

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.