Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1505 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Tipp topp.

23. august 2019, Bergen, Norge, 668hannev

Ble møtt av vennlige og blide ansatte. Rent og pent hotel. Rommet var ikke så stort men det var fint og rent og hadde det vi trengte. God frokost . Anbefaler en tur opp i tårnet . Vi var veldig fornøy…

Ble møtt av vennlige og blide ansatte. Rent og pent hotel. Rommet var ikke så stort men det var fint og rent og hadde det vi trengte. God frokost . Anbefaler en tur opp i tårnet . Vi var veldig fornøyd.
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell med bra beliggenhet

8. august 2019, Sandvika, Norge, Aniena

Pluss for tidlig innsjekking siden vi kom med nattoget. Hyggelig betjening i resepsjonen. Lite rom og bad, men god seng. Hadde foretrukket enkeltdyne fremfor dobbeltdyne. Ettermiddagskaffe med vafler…

Pluss for tidlig innsjekking siden vi kom med nattoget. Hyggelig betjening i resepsjonen. Lite rom og bad, men god seng. Hadde foretrukket enkeltdyne fremfor dobbeltdyne. Ettermiddagskaffe med vafler og aftensmat med varmrett (god!) og suppe gjør at en noe stiv pris på rommet kan forsvares. Frokosten er helt standard, med litt lite utvalg pålegg, og bare små croissanter som søtt bakverk. Noe lokalt bakverk som skillingsboller eller lapper hadde hevet nivået. Savnet tekopper, stusslig å drikke te av små kaffekopper.

Svar fra eier

9. august 2019

Tusen takk for din gode og konstruktive tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi håper at vi vil få gleden av å ønske deg velkommen neste gang du skal til Bergen!

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med kveldsmåltid inkludert

30. mai 2019, Sarpsborg, Norge, Tore V

Bodde tre netter på hotellet i mai. Gjennomgående bra kvalitet på rom, bad, renhold og service. Pluss for kaffe og vafler om ettermiddagen og kveldsmåltid med suppe og varmretter. Standard frokost. Li…

Bodde tre netter på hotellet i mai. Gjennomgående bra kvalitet på rom, bad, renhold og service. Pluss for kaffe og vafler om ettermiddagen og kveldsmåltid med suppe og varmretter. Standard frokost. Litt høy prisklasse for oss, men sparer mye på ikke å spise middag ute. Fin beliggenhet ved bryggen. Vi glemte oss ved bestilling, og fikk rom med dusj i badekar. For eldre folk er ikke dette ideelt, men kan bare skylde på oss selv.

Svar fra eier

4. juni 2019

Tusen takk for deres hyggelige tilbakemelding! Vi håper at vi snart får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
5

Middagen har blitt forbedret fra forrige gang.

9. mai 2019, Oslo, Norge, Preben T

Forrige gang jeg bodde på hotellet var det eneste jeg hadde å utsette at middagen som var inkludert ikke var noe å skryte av. Denne gangen ble jeg servert hvit fisk med grønnsaker og ris. Dette var et…

Forrige gang jeg bodde på hotellet var det eneste jeg hadde å utsette at middagen som var inkludert ikke var noe å skryte av. Denne gangen ble jeg servert hvit fisk med grønnsaker og ris. Dette var ett mye bedre måltid og smakte veldig godt.

Svar fra eier

21. mai 2019

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - vi gleder oss til å få ønske deg velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Middag og drink

3. mai 2019, , Malin N

Vi ble motatt av ei sol, aldri har jeg blitt motatt av ein så service instilt resepsjonist. Maten var kjempe god og hyggelig kokk. Jeg har ikke nok gode ord for å beskrive min opplevelse her. Min venn…

Vi ble motatt av ei sol, aldri har jeg blitt motatt av ein så service instilt resepsjonist. Maten var kjempe god og hyggelig kokk. Jeg har ikke nok gode ord for å beskrive min opplevelse her. Min vennine og jeg ville kommet igjen bare for følelsen vi fikk av å være her. Dere har skutt gullfuglene med de ansatte og kvaliteten de viser i sitt yrke.

Svar fra eier

21. mai 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Våre medarbeidere er det viktigste vi har - og vi er utrolige stolte av dem som arbeider hos oss. Vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.375.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.