Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1586 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Greit nok

15. februar 2022, Bergen, Norge, 24trulsg

Vi bestilte en overnatting, og ble mottatt veldig bra. Fikk rom ganske langt oppe, og rommet var veldig bra. Så gikk vi ned for å spise middag, som var med i prisen. Men det var meget skuffende. Var…

Vi bestilte en overnatting, og ble mottatt veldig bra. Fikk rom ganske langt oppe, og rommet var veldig bra. Så gikk vi ned for å spise middag, som var med i prisen. Men det var meget skuffende. Var ikke store utvalget, dvs en suppe og en hovedrett. Så hadde vi visst dette, så tror jeg det at vi hadde gått ut for å spise. Det var tomat suppe, og en kylling rett man fikk. Så etter middag så ville vi bruke badekaret på rommet, men det var ganske eventyrlig. Når vi skulle slippe vannet ut så merket vi at vannet hadde "vandret" fra sluken halvveis til skyvedøren til badet. Og i tillegg så måtte man bruke bra med krefter for å lukke igjen døren til badet. Så kom vi ned til frokost, som var mye bedre enn middagen vi hadde. Så alt i alt var det greit nok men kommer nok ikke til å bestille her mere.

Svar fra eier

14. mars 2022

Truls, Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger til kveldsmaten og for ulempen rundt dette. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen. Vi ønsker deg en flott dag!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell i Bergen

25. november 2021, Kjøpsvik , Norge, Johnreewes

Veldig hyggelige ansatte som virkelig strekker seg for å tilfredstille gjestene på hotellet. Rent og pent både på rommene og i fellesarealer, trapper og matsal. Lekker frokostbuffet og god og variert…

Veldig hyggelige ansatte som virkelig strekker seg for å tilfredstille gjestene på hotellet. Rent og pent både på rommene og i fellesarealer, trapper og matsal. Lekker frokostbuffet og god og variert mat. Bør dekke de flestes matbehov. Beliggenheten er sentral og flybussen stopper like i nærheten av hotellet. Hotellet har en litt anonym inngang, men en flott lobby/resepsjon. Vi fikk lov å låne nøkkelen til tårnet for å se på utsikten over byen om kvelden. Vi rangerer dette blant de tre beste Norske hotellene i Choice-kjeden, etter å ha besøkt ca 25 forskjellige. Ser virkelig frem til å få besøke dette hotellet igjen.

Svar fra eier

30. desember 2021

Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre for å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake når du er i Bergen neste gang.

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk feiring

10. september 2021, Bergen, Norge, KjerstiPz

Vi valgte Havnekontoret for å feire bryllupsdagen vår. På innsjekk ble vi ønsket velkommen av Christine, som var svært blid og hyggelig, og vi følte oss vel ivaretatt fra første stund. Rommet vårt var…

Vi valgte Havnekontoret for å feire bryllupsdagen vår. På innsjekk ble vi ønsket velkommen av Christine, som var svært blid og hyggelig, og vi følte oss vel ivaretatt fra første stund. Rommet vårt var i 5. etasje, med nydelig utsikt over Bergen by og havnen. Det ventet en veldig fin overraskelse på rommet i anledning feiringen vår, som ble satt stor pris på. Hotellet har en ypperlig beliggenhet. Interiøret er elegant og gjennomført. Tårnet har en vidunderlig utsikt - det perfekte sted å nyte solnedgangen med noe godt i glasset. Kveldsmaten som er inkludert i prisen var skikkelig god. Vi fikk servert suppe, brød, salater og nydelig lasagne. En flott ekstra service å tilby gjestene. Personalet i restauranten var meget imøtekommende og skapte en fin opplevelse. Frokosten var rikholdig og meget god. Frukt og kaffe/te var tilgjengelig hele tiden. Vi hadde en fantastisk feiring på Havnekontoret og kommer garantert tilbake!

Svar fra eier

12. september 2021

Tusen takk for fantastisk hyggelig tilbakemelding - den varmer og motiverer oss til fortsatt å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake:)

Les hele anmeldelsen
5

Nyter å besøke Havnekontoret

4. september 2021, Bergen, Norge, sveink_rei

Hotell Havnekontoret skuffer aldri. Betjening - service og spesielt frokost var som vanlig helt topp. Gleder oss til neste mulighet for besøk. Anbefaler alle som skal overnatte i Bergen om å teste H…

Hotell Havnekontoret skuffer aldri. Betjening - service og spesielt frokost var som vanlig helt topp. Gleder oss til neste mulighet for besøk. Anbefaler alle som skal overnatte i Bergen om å teste Hotell Havnekontoret. Dere vil ikke bli skuffet.

Svar fra eier

10. september 2021

Tusen takk for herlig tilbakemelding! Den varmer oss og motiverer oss til å jobbe for flere gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til å se dere igjen:)

Les hele anmeldelsen
5

Flott, sjarmerende og sentralt hotell

16. august 2021, Hokksund, Norge, Artun0575

Et sjarmerende flott hotell med fine, rene og stille rom, med gode senger. Personalet var veldig blide, hyggelige og hjelpsomme. God frokost og pluss med fika og kveldsmat inkludert. Også ekstra pos…

Et sjarmerende flott hotell med fine, rene og stille rom, med gode senger. Personalet var veldig blide, hyggelige og hjelpsomme. God frokost og pluss med fika og kveldsmat inkludert. Også ekstra positivt å få komme opp i tårnet og få med seg den flotte utsikten derfra. Veldig sentral beliggenhet. Helt klart et hotell vi vil komme tilbake til.

Svar fra eier

17. august 2021

Tusen takk for din fine tilbakemelding - den motiverer oss til å fortsett å skape gode gjeste-opplevelser. Vi gleder oss til å få ønske deg velkommen tilbake:)

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.