Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.

Clarion Hotel® Tyholmen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Kitchen & Table Restaurant og Bar er stengt inntill videre.

En prisbelønt frokost, smaker fra Manhattan og deilige drinker. Alt til en sjøutsikt som tar pusten fra deg. All mat som serveres ved Clarion Hotel Tyholmen er palmeoljefri. 

Frokost

Start dagen med en deilig frokost med varme og kalde retter. Twinings Best Breakfast har kåret oss til beste frokost i Aust Agder gjentatte ganger, men viktigst av alt er skryten vi får fra våre gjester. Skinner solen nyter du den best på terrassen der måkeskrik og bølgeskvulp sørger for den rette starten på dagen.

Lunsj

Mandag - fredag serverer vi dagens to-retter og vår populære lunsj i restauranten vår, Kitchen & Table Arendal. Perfekt for et lunsjmøte i hyggelig omgivelser.

Kitchen & Table

Det er den flerkulturelle sammensetningen av mennesker, livsstiler og mat som gjør Manhattan så fantastisk. Den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å ta Manhattans spennende smaker til Skandinavia og kombinere disse med lokale råvarer. Nå finner du Kitchen & Table på bryggekanten i Arendal.

Kitchen & Table Bar

I tilknytning til restauranten finner du Kitchen & Table Bar. Nyt en  klassisk drink, et deilig glass vin og en av våre småretter. Atmosfæren og utsikten gjør besøket til det lille ekstra.

Clarion Hotel skal være en bærekraftig hotellkjede. Et ledd i dette arbeidet er å servere sunne og bærekraftige matvarer til våre gjester. Les mer om dette her.

Bestill bord

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller bordreservasjoner på arendal@kitchenandtable.no eller +47 37 07 68 00.

Frokost

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag: 
Tirsdag: 
Onsdag: 
Torsdag: 
Fredag: 
Lørdag: -
Søndag: -

Kitchen & Table

Mandag: 
Tirsdag: 
Onsdag:
Torsdag: 
Fredag: 
Lørdag: 
Søndag: 

Bar - Kitchen & Table

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: 
Fredag: 
Lørdag: 
Søndag: 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.