Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen er et levende hotell beliggende helt på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, sørlandets idyll og terrasse med utsikt over Arendals innseiling gjør dette til et hotell for nytelse og god stemning.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Clarion Hotel Tyholmen. Har du spørsmål rundt ditt opphold? Vi håper du finner svaret her.

Parkering

Hotellet har et begrenset antall plasser, og tar ikke forhåndsreservasjon av parkering. Dersom parkeringshuset er fullt hjelper vi deg gjerne med å finne andre parkeringsmuligheter i nærheten, Arendal har flere parkeringshus og offentlige plasser utenfor og rett ved hotellet. Døgnpris i offentlige parkeringshus er 150 NOK.

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom hvor vi tilbyr oppbevaring av vesker og kofferter før og etter ditt opphold.

WiFi

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Du kobler deg på nettverket "telenor" med kode som er tilgjengelig i resepsjonen. Er du Nordic Choice Club-medlem kan du logge deg på med ditt brukernavn og passord.

Trening

Vi har gleden av å tilby alle gjester gratis trening på Fresh Fitness Arendal. Et stort utvalg gruppetimer og en velutstyrt treningsavdeling legger alt til rette for en energisk treningsøkt. Adgangsbånd får du i resepsjonen. Mer informasjon og timeplan >>.

Oppgrader oppholdet

Ønsker du litt mer plass eller kanskje et rom med sjøutsikt? Oppgradere til en annen romkategori eller hvorfor ikke en av våre suiter?

Noe ekstra ved ankomst?

Morgenkåpe og tøfler eller kanksje noe godt å drikke? Enten du vil skjemme bort deg selv eller en du er glad i hjelper vi deg å gjøre noe ekstra ut av oppholdet. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Tyholmen er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøk innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 37 07 68 00 eller e-post cl.tyholmen@choice.no.

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk kl. 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Clarion Tyholmen Restaurant

Mandag - lørdag: 18:00 - 22:00
Søndag:  Stengt

Clarion Hotel Bar

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.