Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Riga

Avslappende timer på spa, vakker arkitektur, rimelig shopping og lange lunsjer er bare noe av det som venter deg i Latvias hovedstad. På vårt hotell i Riga, Clarion Collection Hotel Valdemars, bor du tett på byen og dens kultur og historie.

Bo sentralt i Riga

På vårt hotell i Riga, Clarion Collection Hotel Valdemars, bor du sentralt, midt i byens kultur og historie. Om du vil gå rundt og se på Rigas jugendstil har du for eksempel den kjente gaten Alberta iela like bak hotellet, hvor også Riga Art Nouveau Museum ligger. Ikke langt fra hotellet ligger det store blomstermarkedet Saktas ved parken Vermanes, og ikke minst Rigas gamleby som står på UNESCos verdensarvliste.

Severdigheter i Riga

I gamlebyen finner du både hyggelige kaféer, restauranter og barer, tradisjonelle butikker og store markeder som Central Market, et av Europas største markeder med over 300 boder. Her kan du kjøpe alt fra lokal mat til ravsmykker og håndlagde suvenirer. Verdt å besøke er også Okkupasjonsmuseet like utenfor gamlebyen.

Rimelige spabehandlinger

I tillegg til opera står ikke minst spakulturen sterkt i Latvia. I Riga finner du både rimelige spa og eksklusive spaanlegg, og bare en halvtime utenfor Riga ligger spabyen Jurmala, kjent som «Baltikums perle». Fra flyplassen tar det 25 minutter med bil til hotellet, som ligger ca. 15 minutter fra sentralstasjonen.

Få flere tips om hva du kan gjøre i Riga

 5 tips til en weekend i Riga 

Les mindre
1 hotell i Riga

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.