Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Middag, hotell og frokost

Morsdagen er her - så sett av tid til å feire mammaen i ditt liv! Book en 3-retters middag med overnatting og frokost på noen av våre mange hotell i Norden.

 • Periode for opphold:

  5. jan 2023 - 16. apr 2023

 • Bookingperiode:

  20. nov 2022 - 14. apr 2023

 • Begrensninger:

  Maks. 2 voksne

 • Særskilte begrensninger:

  Kan av- eller ombookes fram til 16:00 på ankomstdagen.

  Gjelder hver helg, fra torsdag til søndag.

Varmende 3-retters middag, overnatting og frokost!

Feir mammaen i ditt liv! Enten det er din egen mor, moren til dine barn, en bonusmamma eller naboen som behandlet deg som sin egen... De fortjener alle oppmerksomhet i forbindelse med morsdagen - og helst hver dag ellers! Så overrask dem med en eksklusiv 3-retters middag og hotellovernatting til en skikkelig bra pakkepris. Frokosten er selvfølgelig inkludert, for hva er vel et hotellopphold uten den?

Og feiringen kan gjøres hele våren. Tilbudet gjelder nemlig hver helg, fra torsdag til søndag, på opphold fram til 16. april 2023. Book senest 14. april!

Psst! Ser du etter en helt unik middagsopplevelse i vinter? Book middagspakke på Icehotel her.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 16. april 2023. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.