Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Fabian Helsinki ,  Finland

Hotel Fabian

Helsinki,  Finland

Fint og hjemmekoselig boutiquehotell med en unik og innbydende atmosfære. Beliggende i hjertet av Helsinki, bare en kort spasertur fra sentrum. Vakker innredning og passer utmerket for lengre opphold. Om sommeren har du tilgang til en frodig gårdsplass.

Hotel Fabian 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Lobby Bar - Bar Fabian

Bar Fabian ligger i hotellets lobby og serverer en nøye utvalgt samling av drinker, økologiske viner og førsteklasses nasjonale produkter. Bar Fabian serverer drinker og deilig snacks daglig mellom kl. 9.00–01.30.

Krog Roba Restaurant

Det er ingenting som fører mennesker sammen mer enn nydelig mat! Opplev den avslappende og elegante nordiske restauranten Krog Roba i Helsinkis Kaartinkaupunki, bare få minutters gange fra Hotel Fabian. Inviter med vennene dine for å finne inspirasjon og nyte fortryllende mat, i vakre omgivelser og med innredning i art deco-stil. Restauranten passer like godt for en intim à la carte-middag, så vel som for store grupper. Kom innom for autentiske smaker med en overdådig brunsj, eller nyt et elegant lunsjmåltid full av sesongens smaker. 

Bar Fabian

Mandag: 09.00 - 01.30
Tirsdag: 09.00 - 01.30
Onsdag:  09.00 - 01.30
Torsdag: 09.00 - 01.30
Fredag: 09.00 - 01.30
Lørdag: 09.00 - 01.30
Søndag: 09.00 - 01.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.