Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Helsinki Helsinki ,  Finland

Se alle hotell i Helsinki, Finland
  • Stort, fleksibelt konferanselokale ved Clarion Hotel Helsinki som passer for mingel og presentasjoner
  • Konferanselokale med stoler ved Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel® Helsinki – Helsinkis nye, levende møteplass! Her venter en unikt designet, 78 meter høy hotellbygning med 425 rom, med basseng på taket, Sky Room, kongressenter for 1000 personer, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. 

Clarion Hotel Helsinki 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Helsinki

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson åpner nå dørene for Helsinkis matentusiaster. Kitchen & Table er et restaurankonsept som de siste årene har vært en suksess på en rekke Clarion Hotel i Sverige og Norge - og nå er turen kommet til Helsinki!

Kombinerer Norden med Manhattan

Velkommen til Kitchen & Table - en restaurant hvor vi kombinerer tradisjonelle finske råvarer og lokale tradisjoner, men Manhattens smaker. Vår matfilosofi, Fun Dining, fremhever sosial spising, et åpent kjøkken og en urban atmosfære.

Den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson

Det er ingen hemmelighet at den New York-baserte stjernekokken Marcus Samuelsson både har tatt Manhattan og Harlem med storm. Med sine kritikerroste smakskombinasjoner på Aquavit og den egne restauranten Red Rooster er han i dag en internasjonalt anerkjent kokk og opinionsleder innen matfeltet.  Marcus har også tatt sin plass i amerikansk media - spesielt når han laget mat sammen med Michelle Obama på "Good Morning America" og vant konkurransen "Top Chef Master". Han har skrevet populære kokebøker og fått utmerkelser fra både New York Times, Washington Post og Chicago Tribune, i tillegg til at han har fått være Obamas kokk under en statsmiddag i Det hvite hus.

Oppdag flere av våre restauranter i samarbeid med Marcus Samuelsson

Kitchen & Table har dobbel premiere i Helsinki. I oktober 2016 åpner vår søsterrestaurant Kitchen & Table på Clarion Hotel Helsinki AirportSkal du reise tiI Sverige eller Norge? Sjekk inn på et av våre Clarion Hotel og oppdag flere av våre restaurantene i samarbeid med Marcus Samuelsson. Prøv for eksempel Norda Bar & Grill på Clarion Hotel PostAmerican Table på Clarion Hotel Sign samt Eatery Social Taqueria på Clarion Hotel Malmö Live og Clarion Hotel Stockholm - og ikke minst restaurantene i Kitchen & Table. 

Booke bord

Bestill bord online i Kitchen & Table

Kontakt oss gjerne for informasjon og booking på +358 40 162 3850, eller via kitchenandtable.helsinki@choice.fi.

Åpningstider

Early Bird-frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 06.30
Lørdag: 06.00 - 07.00
Søndag: 06.00 - 08.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Kitchen & Table 

Mandag - fredag: 11.30 - 24.00
Lørdag: 12.30 - 00.00
Søndag: 17.00 - 22.00

Mandag - fredag
Lunsj: 11.30 - 14.00
K&T barmeny: 14.00 - 17.00
À la Carte: 17.00 - 24.00

Lørdag 
À la Carte: 12.30 - 24.00

Søndag
À la Carte: 17.00 - 22.00

Sky Room

Mandag - torsdag: 15.00 - 00.00
Fredag: 15.00 - 02.00
Lørdag: 14.00 - 02.00
Søndag: 14.00 - 21.00

Våre restauranter og barer kan ha varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.