Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Se alle hotell i Helsinki, Finland
 • Lysekroner og sittegrupper i lobbyen på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Hotellfasade på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Vinskap med viner og del av Kitchen & Table på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Dekket bord på Kitchen & Table på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Bartendere lager drinker på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Baderom med vask og dusj i et standardrom på Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport - din nye internasjonale og spennende møteplass ved Helsinki Airport. Vi har 258 rom, konferanselokaler, Kitchen & Table-restaurant og relaxavdeling med treningsrom og badstue. Velkommen!

Clarion Hotel Helsinki Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Baderom med vask og dusj i et standardrom på Clarion Hotel Helsinki Airport
 • Oversiktsbilde av standardrom på Clarion Hotel Helsinki Airport

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre Standardrom er lyse og stilrene på 23-24 kvadratmeter og er innredet med materialer av høyeste kvalitet. Rommene har en stor dobbeltseng på 200 cm eller to 90 cm brede enkeltsenger. Alle senger på hotellet tilbyr en komfortabel overnatting på madrasser med individuelle instillingsmuligheter. De romslige baderommene har en walk-in-dusj eller badekar. Rommene har en liten arbeidsflate, romslig garderobe, flatskjerm-tv, telefon, mini-bar, safe, hårføner og strykejern og strykebrett. Standardrommene finnes også som familierom eller som doble rom med dør mellom. Kontakt oss gjerne direkte om du ønsker å reservere et slikt rom.
 • Standardrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre behagelige Superiorrom på 23-24 kvadratmeter finnes i hotellets øverste etasje. Rommene passer utmerket for både avslapping og arbeid. En stor dobbeltseng på 200 cm, en praktisk arbeidsflate, og et romslig baderom gjør rommet komplett. Alle senger på hotellet tilbyr en komfortabel overnatting på madrasser med individuelle instillingsmuligheter. I baderommet finnes det en walk-in-dusj eller badekar, luksuriøse baderomsprodukter, morgenkåpe og tøfler. Rommene er utstyrt med materialer av høyeste kvalitet. Her finner du en romslig garderobe, flatskjerm-tv, telefon, mini-bar, safe, hårføner, strykejern og strykebrett, samt vannkoker for te eller kaffe. I en del av våre superiorrom finnes det plass for en ekstraseng. Denne romtypen finnes også som familierom eller doble rom med dør mellom. Kontakt oss gjerne direkte om du ønsker å reservere et slikt rom.
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre Deluxe dobbeltrom er 35-38 kvadratmeter store og passer om du ønsker deg et luksuriøst opphold - de føles som en minisuite! De gode dobbeltsengene er 200 cm brede. Alle senger på hotellet tilbyr en komfortabel overnatting på madrasser med individuelle instillingsmuligheter. De luftige og lyse rommene, med generøse flater for arbeid og avslapping, er i hovedsak lagt på hotellets øverste etasjer og er innredet med elegante detaljer. I baderommet finnes både dusj og badekar, samt luksuriøse baderomsprodukter, morgenkåpe og tøfler. Her finnes det mulighet for å nyte te eller kaffe når du vil. Rommene er utstyrt med et lite skrivebord, stor skapplass, flatskjerm-tv, telefon, minibar, safe, strykejern og -brett, samt hårføner. I rommet finnes det også plass for en ekstraseng ved behov. Noen av deluxerommene kan kombineres med et tilstøtende rom som gir en gulvflate på over 60 kvadratmeter.
 • Deluxe-rom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Suite Maks 2 personer + 1 ekstra

Les mer
Våre ni, romslige suiter er på 48 luksuriøse kvadratmeter. Rommene er plassert på vår superioretasje og har separat stue og soverom med en stor dobbeltseng på 200 cm i bredden. Alle senger på hotellet tilbyr en komfortabel overnatting på madrasser med individuelle instillingsmuligheter. I suitene finnes det flatskjerm-tv, telefon, minibar, safe, strykejern og strykebrett, samt vannkoker for te eller kaffe. På baderommet finnes det både dusj og badekar, samt hårføner, baderomsprodukter, morgenkåpe og tøfler. Noen av våre suiter er også utstyrt med konferansebord for 8 personer. Kontakt oss for mer informasjon om våre konferansesuiter.
 • Suite
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.