Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Skjem deg bort med opplevelser på Villa Copenhagen! Et unikt hotell har åpnet i den statlige bygningen som tidligere var postens hovedkontor i Danmark. Hotellet har perfekt beliggenhet ved sentralstasjonen i København. Velkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
T37

På den tiden da T37 var hovedpostkontoret i København, pleide postbudet å oppholde seg her, mellom brev og pakker. I dag er T37 en eksklusiv vin- og cocktailbar. På vår vei til å bli det beste hotellet for verden og miljøet, streber vi alltid etter å finne kreative løsninger, samtidig som vi tar ansvar for vårt miljøavtrykk og lokalsamfunnet. De dristige fargepalettene reflekterer de sterke arveelementene og gir samtidig en letthjertet og distinkt estetikk. Dette for å gi våre gjester et helhetsinntrykk og skape den perfekte atmosfæren for cocktails og en uforglemmelig kveld å huske i fremtiden.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.