Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Skjem deg bort med opplevelser på Villa Copenhagen! Et unikt hotell har åpnet i den statlige bygningen som tidligere var postens hovedkontor i Danmark. Hotellet har perfekt beliggenhet ved sentralstasjonen i København. Velkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Takterrasse med basseng

På hotellets takterasse finner du det unike bassenget som er hele 25 meter langt, og oppvarmet av overflødig varme fra bygningen! Vil du røre kroppen ved å svømme noen lengder? Eller vil du heller sette deg rett i bassengbaren for å kose deg med en drink? Vi anbefaler at du gjør begge deler.

Bestill bassengtiden din her!

Treningsrom og badstue och bastu

Hotellets treningsrom er åpent 24 timer i døgnet. Her finner du utstyret du trenger for å gjennomføre en økt, enten du vil trene kondisjon, styrke eller smidighet. Etter treningen kan du ta en rolig stund for deg selv i badstuen. Det fortjener du.

Pool & sauna

For å sikre en best mulig opplevelse for alle våre gjester, ber vi deg booke en 30 minutters tidsramme for å bruke vårt basseng og badstu uten ekstra kostnad. Du kan booke din tid i linken som sendes ut i velkomstmailen du mottar noen dager før oppholdet ditt. Å benytte seg av treningsrommet vårt er gratis for alle våre gjester.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.