Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com.Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Trenger du overnatting for en lengre periode?

Rengjøring og frokost er inkludert! Velg og vrak blant masse hotell og finn det som passer best for deg - både når det kommer til pris og sted.

 • Periode for opphold:

  1. apr 2021 - 30. apr 2022

  Min. 30 netter

 • Bookingperiode:

  30. mar 2021 - 31. mar 2022

 • Særskilte begrensninger:

  Tilbudet kan kanselleres opptil 3 dager før ankomst.

Abonnér på hotellrom fra 8700 kr per måned

Ta inn på hotell enten du vil jobbe eller bo, er on a break eller bare vil binge Netflix i fred. Du finner oss på over 100 destinasjoner rundt omkring i Norden. Bo sentralt, bekvemt og la luksusen som hører med til hotell bli en del av hverdagen din for en periode.

Dette er inkludert i hotellabonnementet ditt:
 • Frokost (enkelte unntak gjelder)
 • Ukentlig rengjøring av rommet
 • Wifi

Fra 8700 kr gjelder for 1 person. Dersom det skal bo flere personer i samme rom kommer det et tillegg for frokost og eventuell ekstraseng.

Vilkår og betingelser

Du må bo i minst 1 måned (30 dager). Frokost gjelder ikke på våre Comfort Hotel Xpress, Hotel Christiania Teater og Hotel Oleana. Dyr er velkomne, men det må informeres om ved booking da det kommer en kostnad i tillegg. Tilbudet kan kanselleres opptil 3 dager før ankomst. Du betaler ved innsjekk men garanterer bookingen med kredittkort ved booking. Nordic Choice Hotels kan avslutte eller flytte oppholdet til et annet sted i samme by med 7 dagers varsel. Ikke tillatt med gjester på rommet. Medlemmer i Nordic Choice Club får 1 poeng per krone og en kvalifisert overnatting per natt man bor, øvrige medlemsfordeler gjelder ikke.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.