Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i København

Urbant og rimelig eller tradisjonelt og storslagent – i deilige København får du akkurat det du vil ha. Bo i sentrale Vesterbro for en helg på hotell med planer om å oppleve byen.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Sentral beliggenhet med puls 

På våre hotell i København kan du bo midt i byen på designhotell med både restaurant, bar og konferanseavdeling. Hotellene ligger i kort gåavstand til attraksjoner som Tivoli og Latinerkvarteret, nydelige Nyhavn og historiske Rosenborg Slot. Opplev brosteinsgater med syklende mennesker og små kafeer på hvert et hjørne, eller finn ditt nye favorittsted i «Kødbyen» på Vesterbro. I tillegg til sykkelverksted, gallerier og butikker består Kødbyen av både kaféer, restauranter, minimarkeder og nattklubb. Drikk kvalitetskaffe og dra på konserter, oppdag stilige barer og finn skatter i fine bruktbutikker. Kanskje vil du heller ta en kaffe i hånden, vandre avgårde på egenhånd og gjøre som du vil? Da er København et fint sted å være.

Møteplasser i København

Skal du til København på møte eller konferanse så kan du lese mer om vårt utvalg av møtelokaler i København her.

Bo nært flyplassen

Er du på en rask gjennomreise kan du bo på noen av våre flyplasshotell nære Kastrup, flyplassen i København. Les mer om flyplasshotellene ved Kastrup her.

Mer om København

Les mer om København og den danske sjarmen 

Fem av Københavns beste bakerier

 

Nærliggande destinasjoner

Kastrup

Höje Tåstrup

Malmö

Helsingborg

Les mindre
14 hotell i København

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.