Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i København

Urbant og rimelig eller tradisjonelt og storslagent – i deilige København får du akkurat det du vil ha. Bo i sentrale Vesterbro for en helg på hotell med planer om å oppleve byen.

Drikk kvalitetskaffe og dra på konserter, oppdag stilige barer og finn skatter i fine bruktbutikker. Kanskje vil du heller ta en kaffe i hånden, vandre avgårde på egenhånd og gjøre som du vil? Da er København et fint sted å være. På våre hotell i København kan du også bo midt i byen på designhotell med både restaurant, bar og konferanseavdeling. Opplev brosteinsgater med syklende mennesker og små kafeer på hvert et hjørne, eller finn ditt nye favorittsted i «Kødbyen» på Vesterbro. I tillegg til sykkelverksted, gallerier og butikker består Kødbyen av både kaféer, restauranter, minimarkeder og nattklubb. Våre hotell i København ligger også i kort gåavstand til attraksjoner som Tivoli og Latinerkvarteret, nydelige Nyhavn og historiske Rosenborg Slot. Om du skal på møte, ha konferanse eller er på gjennomreise kan du bo med praktisk beliggenhet i underkant av to kilometer fra Københavns flyplass, Kastrup. Vårt hotell ved flyplassen har både restaurant, gode konferanselokaler og gratis shuttlebuss til og fra Københavns lufthavn, Kastrup.

Les mindre
12 hotell i København

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.