Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Se alle hotell i Høje Tåstrup, Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup har 7 konferanselokaler og egen restaurant. Her er det nær vei til både København og noen av Danmarks beste golfbaner. Et utmerket valg, uansett om du reiser i jobben eller med familien. Et hotell fullt av muligheter.

Quality Hotel Høje Taastrup 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Høje Taastrup

Ingen møter er like. Med fleksible møtelokaler i ulike størrelser er Quality Hotel™ Høje Taastrup et moderne konferansehotell med mulighet til å skreddersy møter og konferanser ut fra ditt behov. Vår ambisjon er å oppfylle dine ønsker og litt til – da har vi lykkes!

Konferanselokaler og møterom

Våre konferanselokaler har en total kapasitet på opptil 420 personer fordelt på seks konferanserom, 12 grupperom og et eksklusivt VIP-rom. Møtelokalene er lyse, fleksible, moderne og fullt utrustet, alt for å passe nettopp deres behov. Her kan du lese mer om våre konferanselokaler.

Mat og drikke

Vi på Quality Hotel™ vet at det er viktig å kunne få igjen pusten mellom øktene. Hos oss er alt inkludert i pausene – spis så mye frukt dere ønsker, og kaffe og te er alltid satt frem. Spis så mye softis og popcorn du vil! Vårt ønske er at deres skal oppleve små Quality Moments. Les mer om mat og drikke her.

Event

Hos oss finnes det mange muligheter til å skreddersy ditt event slik at det blir akkurat som du ønsker. Uansett om du skal organisere et bedriftsevent, produktlansering, kickoff, bryllup, dåp eller bursdagsfest, hjelper vi deg med å gjøre eventet til en suksess.

Bestille konferanse

Ønsker du mer informasjon eller vil du bestille en av våre konferanserom? Kontakt conference manager Frances Larsen på tlf. +45 43 30 16 02 eller via frances.larsen@choice.dk.

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.