Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Se alle hotell i Høje Tåstrup, Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup har 7 konferanselokaler og egen restaurant. Her er det nær vei til både København og noen av Danmarks beste golfbaner. Et utmerket valg, uansett om du reiser i jobben eller med familien. Et hotell fullt av muligheter.

Quality Hotel Høje Taastrup 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Høje Taastrup

Hos oss finnes det mange muligheter til å skreddersy ditt event slik at det blir akkurat som du ønsker. Kontakt oss på Quality Hotel™ Høje Taastrup, så hjelper vi deg.

Bedriftsevent, produktlansering eller bryllupsfest?

Uansett om det gjelder et bedriftsevent, en produktlansering, kickoff, bryllup, dåp eller bursdagsfest hjelper vi deg med å gjøre ditt event til en suksess. Nærheten til og gode kommunikasjonsmuligheter til København gjør det dessuten enkelt å be inn gjester fra ulike deler av Danmark og resten av verden.

Mulighet til aktiviteter

Hotellets plassering gir deg mulighet til å velge mellom en mengde ulike aktiviteter og teambuilding-aktiviteter, både innendørs og utendørs.

Personlig service

Vårt dyktige personale hjelper deg med å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra mat og drikke til dekorasjon og underholdning. Kontakt oss gjerne for ideer og prisforslag.

Bestille konferanse

Ønsker du mer informasjon eller vil du bestille en av våre konferanserom? Kontakt conference manager Frances Larsen på tlf. +45 43 30 16 02 eller via frances.larsen@choice.dk.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.