Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup har 7 konferanselokaler og egen restaurant. Her er det nær vei til både København og noen av Danmarks beste golfbaner. Et utmerket valg, uansett om du reiser i jobben eller med familien. Et hotell fullt av muligheter.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Høje Taastrup er et hotell fullt av muligheter. God kommunikasjon til København gjør det enkelt å komme seg hit fra ulike deler av Danmark og resten av verden. Et utmerket valg for både konferanser, feriereiser og helgebesøk.

Sentralt i Høje Taastrup, nær København

Quality Hotel Høje Taastrup ligger rett utenfor det sentrale København, med gångavstånd till togstasjonen i Høje Taastrup. Det er enkelt å komme seg hit både med bil og med tog og buss. I løpet av 20 minutter er du i det sentrale København med byens pulserende folkeliv, shopping, kultur og pubtilbud. Innen nær rekkevidde ligger også Roskilde, en av Danmarks eldste markedssteder med velbevart eldre dansk kultur. Beliggenheten med gode kommunikasjonsmuligheter gjør at hotellet passer utmerket for møter, konferanser, lanseringer og event som krever det lille ekstra.

Alt fra enkelrom til suiter

Våre 154 hotellrom er store, komfortable og innredet i skandinavisk stil. Velg mellom alt fra enkeltrom og dobbeltrom til familierom og suiter – helt etter eget ønske og smak. Alle rom har gratis trådløst Internett og TV med internasjonale kanaler. Les mer om våre ulike rom her.

Mat og drikke med nordisk touch

Vi vet at god mat, utvalgt drikke og underholdning er grunnlaget for et godt hotell. Er du sulten, serverer restauranten moderne mat med nordisk touch og tilbyr noe for alle. I lobbybaren kan du slå deg ned i en av sofagruppene og nyte noe godt å drikke. Om sommeren kan du nyte frokosten eller en kopp kaffe ute i vår flotte hage.

Fullt av muligheter

Allerede på hotellet finnes det store muligheter for å more seg, du kan slenge deg ned i sofaene i lobbybaren vår, eller så kan du få opp pulsen i treningsrommet vårt. For enda flere tidsfordriv behøver du ikke å bevege deg langt fra hotellet. 500 meters spasertur fra hotellet ligger det store kjøpesenteret City2 og COPENHAGEN Design Outlet. For den golfinteresserte har du Ishøj Golf Center, en golfbane i toppklasse ikke langt fra hotellet. Innen 10–45 minutter med bil kan du spille på noen av Danmarks beste golfbaner.

Konferanse- og eventmuligheter

Quality Hotel Høje Taastrup er det perfekte valget for dere som skal arrangere en konferanse, et event eller et møte i København. Nærheten til togstasjonen gjør det enkelt og praktisk å komme seg hit. Her finnes det konferansemuligheter for opptil 420 deltakere og 18 ulike møterom og konferanselokaler i varierende størrelse. Vi fikser konferanser, kickoff og event.

Cash free

Quality Hotel Høje Taastrup gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Varmt velkommen til Quality Hotel Høje Taastrup!

Kontakt

  • Carl Gustavs gade 1 2630 Taastrup , Danmark
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Fra Kastrup

Ta Øresund tog til København Sentralstasjon og endre til et tog som passerer stasjonen Høje Taastrup og gå av på holdeplassen.

Fra Københavns sentralstasjon

Gå av på holdeplassen Høje Taastrup.

Med taxi

Taxa Nord +45 48484848.

Om Quality Hotel Høje Taastrup

Antall hotelrom

154 værelser - 303 senger

Antall konferanselokaler

7 lokaler

Avstand til Kastrup Lufthavn

30 km, ca. 35 minutter med tog eller ca. 25 minutter med bil

Avstand til Københavns sentralstasjon

20 km, ca. 19 minutter med tog eller ca 30 minutter med bil

Avstand til Höje Taastrup Station

0,5 km, ca 5 minutters gange fra hotellet

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.