Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Talentjakten i Oslo

Come Rock with Us! Clarion Hotel© The Hub leter etter Norges beste servicetalenter! Save the date: 16. september på Oslo Kongressenter

Er du en av våre 250 nye, herlige kollegaer på Clarion Hotel The Hub?

 1. mars 2019 åpner Clarion Hotel The Hub og ønsker sine første gjester velkommen til Norges og Oslos mest innholdsrike hotell. 810 lekre hotellrom, restauranter, barer, Living Room og konferansefasiliteter til 1850 mennesker vil gi våre gjester en magisk Oslo-opplevelse! Vi leter etter 300 servicehelter til å bli med i vårt team, og inviterer derfor til Talentjakten på Oslo Kongressenter 16. september 2018!

Har du lyst til å være med på å gi våre gjester den mest fantastiske hotellopplevelsen? Vi leter etter deg med lidenskap for mennesker, som tenker utenfor boksen og som vil overraske, glede og imponere våre gjester. Vi tror at fantastisk service ikke alltid behøver å handle om en imponerende CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighet og kreativitet i møte med gjestene våre. Du behøver ikke nødvendigvis å ha jobbet i bransjen vår, men du skal ha energi, mot og begeistring – samt en vilje til å være en del av et fremgangsrikt team.

Vil du bli en av oss? Delta på Talentjakten i Oslo søndag 16. september 2018.
Registrer deg her >>

Hva innebærer audition på Talentjakten? Hvor lang tid tar det?

Du får to minutter på deg til å overbevise juryen om at det er nettopp du som er den riktige personen som skal jobbe hos oss. Alle har sjansen, både med og uten tidligere erfaringer – for oss går personlighet foran CV. Du trenger ikke å synge eller opptre, men du skal ha mot til å vise personligheten din i en kort presentasjon.

Talentjakten kommer til å vare i ca. tre timer. Kom i god tid! Når du kommer, registrerer du deg og får en nummerlapp. Deretter får du muligheten til å mingle på minimessen vår, hvor flere forelesninger og utstillinger finner sted. Du får ingen nøyaktig tid for din audition, men nummeret ditt blir ropt opp når det er din tur til å ta plass på scenen foran juryen, og da forteller du oss hvorfor akkurat du er den rette personen for jobben! Fortell kort om hvem du er og hva du har gjort tidligere i livet, eller hvorfor ikke vise oss et talent du har?

For at juryen skal kunne treffe så mange kandidateter som mulig, ber vi deg vennligst om å holde deg innenfor tidsrammen på to minutter. I juryen sitter det representanter fra ledelsen på Clarion Hotel The Hub, Clarion Hotel og Nordic Choice Hotels. Vi har også med oss kundene og stamgjestene våre, som skal hjelpe oss med å velge ut de beste talentene. De er oppmuntrende og gjør alt for å få frem dine beste sider.

Hvem kan gå på audition?

Alle! Du trenger ingen tidligere erfaringer fra bransjen. Fortell oss hvorfor akkurat du passer til å jobbe hos oss.

Hvilke forberedelser bør du gjøre før audition?

Registrer deg på forhånd på talentjakt.choice.no for en spesifikk stilling eller generelt til talentjakten. Du trenger bare å søke på én stilling, selv om du er interessert i flere. Auditionen din kommer til å bli bekreftet via e-post.

• Ta med en utskrift av CV-en din
• Ta med et bilde av deg selv
• Forbered en to minutters muntlig presentasjon om hvorfor nettopp du passer til å bli en del av vårt team.

Hva skjer etter Talentjakten?

Har du spørsmål eller bare vil vite mer om oss, kommer du til å få god tid til å stille spørsmål på minimessen vår og mingle med våre medarbeidere. Du får ikke vite umiddelbart om du er med videre i rekrutteringsprosessen, men du vil få informasjon via e-post omtrent én til to uker etter at Talentjakten er avsluttet. 

2.564.411.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.