Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotellovernatting og forestilling på Folketeateret

Her kan du sende oss en forespørsel for å få booket din overnatting med musikalbilletter inkludert. Dette er en forestilling du ikke kan gå glipp av!

 • Periode for opphold:

  21. aug 2017 - 18. mar 2018

 • Bookingperiode:

  21. aug 2017 - 18. mar 2018

 • Særskilte begrensinger:

  Tilbudet gjelder fredag, lørdag og søndag.

Priser

Se under beskrivelse på hvert hotell

Et opphold utenom det vanlige med teaterbilletter til den populære musikalen Les Miserables og overnatting på et av de fire Clarion Collection-hotellene i Oslo

Vi presenterer en unik hotellopplevelse som inkluderer rabatterte billetter til fantastiske Les Miserables. Velg mellom fire hotellperler i Oslo sentrum, hvor alle byr på frokostbuffet, Afternoon Sweets og Tonight's Special - hver dag. Her går du aldri sulten til sengs!

Om forestillingen

Basert på Victor Hugo sin roman med samme navn, tar Les Misérables oss med inn i 1800-tallets Frankrike der en gryende revolusjon skaper bakteppet for en uforglemmelig historie om selvoppofrelse, kjærlighet og lidenskap. Med sin gripende historie og kjente og kjære sanger som "I Dreamed A Dream", "On My Own", "Bring Him Home", og "One Day More» har Les Misérables blitt en av de mest avholdte musikalene i teaterhistorien, og engasjerer fremdeles både publikum og kritikere verden over.

Musikalen fremføres på norsk.

Kilde: Folketeateret.no

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger under samme tak som selve Folketeateret. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for garderobeløsning når du skal bevege deg fra hotellrommet til forestilling. Med vår unike innredning vil teaterfølelsen følge deg under hele oppholdet fra innsjekk til utsjekk. Ønsker du å unne deg litt ekstra med 3-retters middag på Grilleriet før forestilling kan vi hjelpe deg med det.

Pris på hotellpakke: fra kr 2.950 per natt for dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Savoy

Clarion Collection Hotel Savoy ligger kun ti minutters spasertur fra Folketeateret, midt i sentrum av Oslo. Her har vi drevet hotell i mer enn hundre år, og hotellet fremstår som sjarmerende, men samtidig moderne. Ønsker du å unne deg litt ekstra bistår vi med glede med reservasjon av bord på Restaurant Eik, som har fått utmerkelsen BIB - Gourmand hele 13 ganger i Michelin-guiden.

Pris på hotellpakke: kr 2.560 per natt for dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Gabelshus

Et opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier. Med beliggenhet på vakre Frogner i Oslo er du omringet av stille og pene omgivelser, med kort vei til butikker og restauranter.

Pris på hotellpakke: kr 2.560 per natt for dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Clarion Collection Hotel Bastion

Clarion Collection Hotel Bastion er et hotell med særegen personlighet, unikt design og en deilig atmosfære. Hotellet er inspirert av engelske boutiquehotell og legger vekt på å skape en hjemmekoselig stemning for deg som gjest. Fra hotellet er det gangavstand til Oslo S, Flytoget, Operaen og shopping på Karl Johan.

Pris på hotellpakke: kr 2.560 per natt for dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Stay a little longer?

Pakkeprisen inkluderer billetter til show, men om du ønsker å utvide ditt opphold tilbyr vi 12 % rabatt på tilknytningsdøgn.

Pakken inkluderer

 • Frokostbuffet
 • Afternoon Sweets
 • Tonight's Special
 • Hotellovernatting i dobbeltrom
 • 2 billetter til musikal (prisnivå 2)
Vilkår og betingelser

Bookingen må forhåndsbetales og kan ikke avbestilles. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud. Døgnprisen på tilbudet inkluderer billetter til musikal. Ønsker du å bo flere netter uten forestilling kan du ta kontakt med hotellet så hjelper vi deg med bookingen. Vi kan tilby 12 % rabatt på tilknytningsdøgn. Innsjekk fra kl 15.00, tidlig innsjekk kan ikke garanteres.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.