Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

REASONS WHY you should spend your summer in the city!

Ofte finner du det mye av det beste akkurat der du er. Du er ikke nødvendigvis nødt til å reise så langt for å få nye opplevelser, internasjonale smaker og fantastiske minner. Og selvfølgelig, når du bor med oss, så bor du akkurat der alt sker.

Opplev det alle snakker om!

Pluss det du ikke visste at eksisterte. Fra de tradisjonelle attraksjonene, til små hull i veggene som kun de lokale vet om. Bruk våre ansatte til å tipse deg om hvor du burde dra og hva du burde se.

Fra nord til sør, midt i bykjernen, vil du kunne bo på et Clarion hotel og oppleve byen - akkurat som en lokal. Vi vil gi deg en grunn til å komme tilbake - og du kommer garantert ikke til å bli skuffet.

SVERIGE

Stockholm - se her!
Nyt den fantastiske utsikten fra Mosebacketerrassen, ta fergen fra Nybroviken, utforsk Fotografiska’s (the Museum of Photography) siste utstilling og ta en promenade langs fantastiske Djurgården. Stockholm er full av fantastiske aktiviteter og steder som bør utforskes!

Göteborg - se her!
Som en liten, stor by eller en stor, liten by. Gøteborg er lagd for å utforskes til fots. Gå langs shoppingområdet ved domkyrkan, spill Boules, ta fergen over til nye Lindolmen og rund av kvelden på en av Tredje Långgatan’s mange restauranter.

Malmö - se her!
Å utforske Malmø er som å utforske verden. Her er du møtt med mangfold, forskjellige kjøkken på Möllan, ny arkitektur på Västra Hamnen og de små butikkene på Gamle Väster. Lei en sykkel, båt, eller kano til å reise rundt i!

Upptäck hela Sverige!
Du kan finne oss i alle de store byene i Sverige - fra nord til sør. Utforsk Östersund, Kalmar, Varberg og mange andre herlige byer. Du kan finne alle våre hotell her >>

NORGE

Visste du at våre kjære naboer er fulle av fjell og fjorder? Perfekt for hiking og kan enkelt kombineres med shopping og byliv. Vi har utviklet “Hiking & Heels”, for deg som ikke ønsker å måtte velge. Les mer om “Hiking & Heels” her >>

FINLAND

Helsinki - se her!
Enten det er sommer eller vinter, så elsker Finland sine saunaer. Opplev byen fra den arkitekttegnede Löyly Sauna i byen. Her kan du utforske den stadig voksende, vegitarianske matscenen og gatene som faktisk har svenske navn. Nyt en kveld i Skybaren på Clarion hotel Helsinki, med en utsikt utover hele byen!

DANMARK

København - se her!
Den danske hovedstaden er full av ting å gjøre! Nyt et måltid i Torvelallerne og ta et ikonisk bilde ved Nyhavn. Lei en sykkel og sykle langs Søerne, eller ta en drink på Ryby - en av Københavns beste barer. Fra vårt elegante hotel på Kastrup har du direkte tilgang til metroen som tar deg inn til byen på bare 12 minutter.

Clarion Hotel har 72 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark ogLettland. Du kan finne alle våre hotell her >> 

 

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.