Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Den lille skriften: Vi tar forhåndsbetalt og oppholdet kan ikke endres eller avbestilles. Tilbudet gjelder kun et begrenset antall standard/moderate rom i kampanjeperioden og kan ikke kombineres med andre tilbud. Siden vi ikke har inkludert frokost på Comfort Hotel Xpress betaler du kun kr 399 for enkeltrom og 499 for dobbeltrom.

  • Nå får du hotellrom for kun kr 499

    Comfort Hotels er din dør til å virkelig oppleve byen, så da tenkte vi like greit å lage en god deal, for å si det mildt. Kun kr 499 inkludert frokost* for enkeltrom / kr 599 for dobbeltrom i weekend.

  • Forbehold:
  • Periode for opphold:13. feb 2014 - 16. jun 2014
  • Bookingperiode:28. jan 2014 - 4. feb 2014
  • Forhåndsbetalt. Kan ikke endres eller avbestilles.
  • Vilkår og betingelser

Nå får du hotellrom for kun kr 499

499 kroner per natt per enkeltrom og 599 kroner per natt per dobbeltrom, inkludert frokost, høres kanskje litt bananas ut, og det er det.  Alle våre hotell har rom til denne lave prisen akkurat nå. Comfort Hotel Xpress er ikke inkludert frokost og da betaler du kun kr 399 for enkeltrom og 499 for dobbeltrom på det hotellet.

Comfort Hotels er en kjede hoteller vi liker å beskrive som "Gode hoteller, på gode steder, til en god pris". Du finner oss på 30 steder i Norge, Sverige, Danmark og Litauen. Vi har alt du behøver på hotellene, og vi er alltid innmari sentralt beliggende så du kan oppleve alt byen har å by på uten noe stress. Vi bruker ofte ordet "God", fordi det er akkurat det vi er.

Finn ditt hotell i listen under her og book nå!

Inkludert i tilbudet

  • Standard/moderate rom for en eller to personer
  • Frokost. *Gjelder ikke Comfort Hotel Xpress

Dette tilbudet er dessverre ikke tilgjengelig lenger. Ta gjerne en titt på våre andre gode tilbud!

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK