Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er hotellet for japanske geishaer, italienske businessmenn, finske backpackerjenter og islandske rappere. Det er ikke deg? Not to worry! Hotellet er for alle som vil ha et billig, urbant og effektivt hotell midt i Oslo.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Youngstorget - et moderne og prisgunstig hotell rett ved Oslos hjerte, Youngstorget. Her venter byens uteliv og shopping rett rundt hjørnet.

Oslos beste beliggenhet

Dette hotellet er for deg som vil utforske og oppleve Oslo. Youngstorget med sitt kulturtilbud, butikker og restauranter ligger rett rundt hjørnet. Resten av sentrum, Aker Brygge og Oslo S er ikke langt unna det heller.

Vi tenker nytt

Comfort Hotel Xpress er annerledes! Hotellet åpnet i 2011, og her finner du den siste teknikken og de sterkeste fargene. Her er det lite som er meningsløst eller i veien, vi liker det som er edgy. Heng på takterassen eller i underetasjen, spill flipper eller fotball. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuzz

Dette er et hi-tech-hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke til rimelige priser i vår lobbyshop, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Tren når du vil

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har et velutstyrt treningsrom med maskiner både for kondisjon og styrke. Det er åpent døgnet rundt, så du kan trene når det passer deg.

Kule og kompakte rom

Vi har 175 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Oslo så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Kontakt

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norge
via Google Maps

 Finn frem til hotellet

T-bane

Oslo S/Jernbanetorget

Buss og trikk

Brugata eller Oslo S

Fra Oslo Lufthavn

Flytoget til Oslo S, 7 minutters gange til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon 02323

Om Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Antall hotellrom

172 rom - 224 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Brugata, 400 m
Oslo S/Jernbanetorget, 750 m

Fra Oslo S går flytog til Gardermoen
hvert tiende minutt.

Om Comfort Hotel

Les mer om Comfort Hotels

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK