Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i København, Danmark
 • Komfortabelt moderat dobbeltrom på Comfort Hotell Vesterbro København
 • Romslig og moderne superior rom på Comfort Hotell Vesterbro København
 • Romslig og friskt deluxe hotellrom på Comfort Hotell Vesterbro København

Comfort Hotel Vesterbro

København,  Danmark

Nyrenoverte Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogate i Københavns mest trendy bydel, Vesterbro. Her bor du nært sentralstasjonen og Tivoli, og har byens beste shoppingmuligheter, klubber og restauranter rett rundt hjørnet.

Comfort Hotel Vesterbro 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Vesterbro

Wallmanspakke i København

 • Periode for opphold:

  21. aug 2015 - 18. jun 2016

 • Bookingperiode:

  7. aug 2015 - 18. jun 2016

Priser

Fra 1314 DKK per person

Show, 4-retters middag & natklubb – alt under ett tak!

Hygg deg med venner, kolleger eller familie med en storslått opplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mat, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i herlig harmoni. Vi garanterer en fullendt totalopplevelse som starter allerede ved inngangen.

Mens dere nyter en utsøkt 4-retters middag, får dere servert ti fantastiske shownumre under Cirkussalens vakre kuppel. I løpet av kvelden er der pauser mellom shownumrene, som gir dere god tid til å kose dere både med maten og praten.

Opplev forrykende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komikk og himmelsvevende akrobatikk. Dette er showbiz på sitt beste – storslått sceneshow og musikk av store stjerner som U2 og Elton John.

Kom helt tett på artistene, både når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle ender og kanter av salen.

Showets store finale eksploderer i et sant discoinferno med musikk fra 70-tallet, som samtidig sparker i gang et brak av en fest på Københavns største dansegulv i Wallmans nattklubb!

Showet MUSIC BOX spiller torsdag – lørdag fra 21. august 2015 til juni 2016. 

Pakken inkluderer:

 • Adgang til Wallmans Dinnershow
 • Velkomstdrink på hotellet
 • Overnatting i dobbeltrom
 • Stor frokostbuffét
Vilkår og betingelser

Tilbudet har kun et begrenset antall rom, gjelder kun ved ledig tilgjengelighet og kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi gjør oppmerksom på at prisene er dynamiske og kan variere fra sesong. Fra prisen indikerer minste pris.

Send forespørsel
2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK