Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Vesterbro

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00
Utsjekking på søndager kl 18.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 12.00

Restaurant

Mandag - lørdag: 16.30 - 22.00

Bar

Søndag - fredag: 16.30 - 00.30

Happy Hour i baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 18.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Velkommen til Comfort Hotel Vesterbro. Her er litt smart info til deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Du parkerer enkelt og greit i vår garasje for 28 DKK/time eller 350 DKK/døgn. Les mer om parkeringsmuligheter på Comfort Hotel Vesterbro.

Frokost

Vil tilbyr en stor frokostbuffet med mange økologiske og sunne alternativ - en skikkelig hotellfrokost. Frokosten inngår alltid i romprisen.

Bagasjerom

På hotellet er det et bagasjerom hvor du kan plassere kofferten din om du trenger det, før innsjekk eller etter utsjekk.

Gratis wifi

Alle som bor her har tilgang til gratis trådløst internett over hele hotellet - det er bare å surfe på! Les mer om vårt trådløse nettverk.

Sen utsjekk/tidlig innsjekk

Ble det en sen lørdag? Ikke noe stress! Hos oss får du alltid beholde rommet frem til klokka 18.00 på søndager, uten ekstra kostnad. Så ta det med ro og sov litt lenger, det byr vi på! Om du vil sjekke inn tidligere eller ut senere andre dager, er det mulighet til det, men da mot en mindre avgidt.

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Vesterbro er dine firbeinte venner velkommen. For 250 DKK ekstra per opphold får de også sove over på hotellet. For førerhunder betaler du selvfølgelig ikke noe ekstra.

Oppgradering

Vi tilbyr romsoppgradering fra 200 DKK. Ta en prat med oss i resepsjonen, så hjelper vi deg.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK