Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Vesterbro

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss/tog/tunnelbane

Københavns hovedbanestasjon

Fra Kastrup Flyplass

Öresundtoget til Københavns hovedbanestasjon

Fra Malmö Sturup Airport

Flybuss til Malmö C, bytt til Öresundtoget til Københavns hovedbanestasjon

Taxi

Vi anbefaler Taxi 70 25 25

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Comfort Hotel Vesterbro

Antall hotellrom

400 stk

Antall konferanselokaler

6 stk - plass til opptil 125 deltagere

Avstand flyplass

Kastrup flyplass: 8 km
Malmö Sturup Airport: 31 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Togstasjon: Københavns hovedbanestasjon:
550 meter, 8 min

Fra København H går flybusser, samt Öresundtoget mot Kastrup og Malmö C.

Om Comfort Hotels

Comfort Hotel Vesterbro ligger med beste beliggenhet i Københavns heteste bydel Vesterbro, bare 500 meter fra Københavns sentralstasjon. Barer, restauranter og shoppingmuligheter finnes bokstavelig talt rett utenfor døra. Og økologisk kaffe og wifi betaler du ikke en krone for hos oss.

Københavns beste kvartal

Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade, i Københavns hipeste bydel med samme navn. I løpet av de siste årene har kvartalene forandret seg fra slitte 60-tallskompleks til hovedstadens fineste gater. Nå er gatene fulle av restauranter med barer, torg fulle av uteserveringsmuligheter, og Danmarks beste shoppingmuligheter.

Den hippe Kødbyen

Københavns eget Meat Packing District, Kødbyen, har kastet ut slakterne og erstattet deres gamle butikker med innovative gallerier, kreative kunststudioer, økologiske kafeer og populære klubber. Og du, om du ikke synes alt dette nye er så stas, så venter pølser, smørrebrød og trofaste Tivoli og Strøget bare et par hundre meter bort fra Comfort Hotel Vesterbro.

Restaurant og bar

Slapp av med en god øl eller et glass vin i Comfort Hotel Vesterbros egen bar. Om du er sulten serverer restauranten alt fra nachos, burger og småretter, til lekre fisk- og kjøttretter.

Konferanse

Comfort Hotel Vesterbro er det selvsagte valget for konferanse og events i København. Med sentral beliggenhet i hotte Vesterbro og bare fem minutters gange fra sentralbanestasjonen er det lett for konferansedeltagere å komme hit. Vi fikser konferanser, kickoffs og events for opp til 125 deltagere.

Gratis er godt

På Comfort Hotels surfer du alltid gratis. Og ettersom vi liker gratis greier, byr vi også på økologisk og rettferdig-merket kaffe og te døgnet runt. Og du! På søndager lar vi deg beholde rommet frem til klokka 18.00 uten ekstra kostnad. Sov godt!

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK