Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Vesterbro

Konferanse

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Jupiter 1/Jupiter 2 (ca. 40 kvm)

35 personer

Mars 1/Mars 2 (ca. 16 kvm)

8 personer

Venus 1/Venus 2 (ca. 16 kvm)

8 personer

Jupiter 1 + Jupiter

75 personer

Mars 1 + Mars 2/Venus 1 + Venus

25 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å bestille konferanse på +45 33 78 80 00 (velg booking), eller via conference.vesterbro@choice.dk

Comfort Hotel Vesterbro er ditt valg for konferanser eller kick offs i København. Med seks attraktive lokaler og kapasitet for opp til 125 personer fikser vi alt fra store møter til spesielle events.

Lokaler

Bestill konferanse hos oss. I våre seks møtelokaler er det plass til opptil 75 deltagere. Om du slår sammen lokalene, kan du nesten doble det beløpet. Våre lokaler og møterom er utstyrt med moderne teknikk og alt nødvendig AV-utstyr.

Mat og drikke

Vi sørger for at du er mett og glad og full av energi mens du er på konferanse hos oss. Fersk frukt, isvann, kaffe, te og enkel snacks serveres alltid. Velg selv om dere også vil ha lunsj, der dere velger et av tre lekre buffetalternativ, eller toretters middag. Dere kan også velge fritt fra vår á la carte-meny. Priser og alternativ finner du til høyre.

Fest på kveldstid

Når dere har rundet av for dagen, anbefaler vi at dere spiser middag hos oss. Bestill fra våre konferansepakker med middag, og vi ordner lekker mat til alle. Etter det har dere hele Københanvs tilbud rundt hjørnet. Ta med kollegaene til Tivoli eller spaser ned til Nyhavns populære barer. Om du vil ha en kortere gåtur, venter hele Vesterbro utenfor døra. Og om du ikke vil spasere i det hele tatt, anbefaler vi å henge ut i vår egen bar.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK