Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel Trondheim

Trondheim,  Norge

Her finner du ikke værelser, suiter eller deluxerom – vi har rom. Som interiørdesigner Anders Björkén har laget for «konger og troll». Uansett om du er i byen for å «Levva Livet» eller om du er en «Haindelsmann», er Comfort Hotel Trondheim stedet.

Comfort Hotel Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Trondheim

I byen der den gamle domen holder vakt, finner du et hotell som gjør alt for du skal få din dag i dag. Sentralt i Midtbyen og Trondheim sentrum finner du Comfort Hotel Trondheim. Kommer du først hit, kommer du alltid tilbake.

Sentralt i Trondheim

Fra Comfort Hotel Trondheim har du kort vei til alt. Flybussen stopper like ved, sentralstasjonen har du 6 minutter unna. Og til Torget spaserer du på 8 minutterFør du går ut i Trondheims gater, kan du kjøpe med deg en kopp americano eller en latte fra kaffebaren vår. Der har vi også salater og sandwicher, og mye annet godt. 

God start på dagen

I frokostrommet stråler sola inn fra tak og vegger. Her finner du nybakt brød og en skikkelig skandinavisk buffetfrokost (også med økologiske ingredienser). Du kan forsyne deg av økologisk kaffe og te - Det er gratis hele døgnet. Skal du i et tidlig møte eller rekke et tidlig fly, velger du «early bird-frokosten» fra klokken 05.00: sandwich, juice, yoghurt og kaffe. Den tar du bare med deg. 

Utsøkt design

Vi skryter gjerne litt ekstra når det gjelder innredningen. Bak våre nydelige 194 rom, loungeaktige flater og digge områder å henge i, står nemlig innredningsarkitekten Anders Bjørken. Kom hit en tur, så skjønner du nok hva jeg mener.

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Legg ditt neste styremøte til våre vakkert dekorerte lokaler med komfortable stoler og gratis trådløst internett. Vi har også avtale med Nova konferansesenter som har plass til store og mindre møter, og kan ta imot opp til 400 personer. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag eller en drink i Krem Kaffebar.

Treningsrom

I treningsrommet kan du sykle, ro og løfte. Uansett om du der for å biffe bicepsen før sommeren eller trene triceps til Birken, finner du noe for deg. Tren når du vil – treningsrommet er åpen hele døgnet.

Sen kveld?

Og har du et kveldsfly hjem, kan du avtale sen utsjekk. Kanskje rekker du å lese den boka du aldri får åpnet? Eller kanskje du kan møte en gammel studiekompis? Hos oss kan du bli til klokka 18 på søndager. (Sen frokost har vi både lørdag og søndag.)

Kontakt

  • Krambugata 3 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Flybussen til Søndre Gate

Fra Sentralstasjonen

Følg Søndre Gate, så til venstre i krysset ved Rema 1000. Du får oss på høyre side etter kort tid.  

Taxi

Vi anbefaler NorgesTaxi på 08000 eller TrønderTaxi på 07373

Om Comfort Hotel Trondheim

Antall hotellrom

194 rom

Antall møterom

3 stk - plass for 10/14/18 personer

Avstand flyplass

Trondheim Lufthavn Værnes: 30,9 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 70 meter

 Om Comfort Hotels

Les mer om Comfort Hotels

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK