Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Stockholm tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rett rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder.

Comfort Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Stockholm

For oss på Comfort Hotel Stockholm er beliggenhet alt. Mer sentralt enn dette får du ikke bodd i Stockholm. Vi tilbyr renoverte og stilige rom til bra priser - rett ved Stockholm Centralstation.

Sentral beliggenhet

Comfort Hotel Stockholm ligger i Stockholms World Trade Center, med direkte tilknytning til Stockholms Centralstation. Her har du gangavstand til Stockholms store tilbud av shopping, restauranter, utesteder og severdigheter. Kommer du med bil parkerer du enkelt i parkeringshuset vegg i vegg med hotellet.

Smarte rom

Våre hotellrom er smarte, kompakte og har akkurat det du trenger. Velg å bo litt romsligere i et superiorrom, eller spar penger i et av våre standard- eller moderaterom. Moderate passer perfekt for deg som vil koble av og sove godt etter en hektisk dag i Stockholm. Stillere soveplass skal du lete lenge etter.

Gratis wifi og kaffe når du vil

Vi liker gratis ting. Derfor byr vi på en riktig god hotellfrokost, kaffe (som selvfølgelig er økologisk og rettferdig handlet) og te døgnet rundt. Og du surfer såklart trådløst på hele hotellet uten å betale en krone.

Mat og drikke

Selv om hele Stockholms utvalg finnes rundt hjørnet kan det være digg å bare få være på hotellet av og til. I lobbyen finnes en bar der vi serverer både mat og drikke, slik at du ikke trenger å forlate hotellet om du ikke har lyst.

Handikaptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, utformet for å forenkle ditt besøk om du har bevegelseshinder eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikaptilpassede rom og fasiliteter.

FAQ

Vil du vite mer om hva som finnes på vårt hotell? Her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Stockholm.

Kontakt

  • Kungsbron 1 11122 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Centralstation

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
telefon +46 08 150 000

Om Comfort Hotel Stockholm

Antall hotellrom

257 rom - 503 senger

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40,4 km, ca 35 min
Bromma Flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Tunnelbanestasjon T-centralen: ca 150 m
Stockholms Centralstation: ca 50 m

Om Comfort Hotel

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK